Facebook Pixel Sportdog.gr | Αν είναι δυνατόν! Ακόμα δεν επέστρεψε και φτιάχτηκε για ΠΑΟΚ ο Κουέστα
| 2019-12-27 16:13:00

Αν είναι δυνατόν! Ακόμα δεν επέστρεψε και φτιάχτηκε για ΠΑΟΚ ο Κουέστα

Sportdog Team
Αν είναι δυνατόν! Ακόμα δεν επέστρεψε και φτιάχτηκε για ΠΑΟΚ ο Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι τρελαμένος για το ντέρμπι.

Φτιαγμένος για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Χουλιάν Κουέστα όπως φάνηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη ευχήθηκε υγεία για όλο τον κόσμο καθώς η περίοδος όπου ήταν τραυματίας ήταν δύσκολη για εκείνον.

Επιπλέον, τόνισε ότι θα ήθελε το τρίποντο στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς κόντρα στο Δικέφαλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος, επισήμανε ότι επιθυμεί η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κερδίσει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του και το ματς με τον ΠΑΟΚ:«Επειδή πέρασα πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω του τραυματισμού μου όπου έπρεπε να δουλέψω μόνος, εύχομαι πάνω από όλα υγεία για εμένα κι όλο τον κόσμο.

Στην ομάδα μου τον Άρη εύχομαι το νέο χρόνο να πετύχει τους στόχους του μπαίνοντας στα πλέϊ-οφ και από εκεί βέβαια να πάει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ασφαλώς εύχομαι να νικήσουμε το επόμενο μεγάλο ματς που θα είναι και το πρώτο για το νέο χρόνο, στο γήπεδό μας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ!».

Που θα έλεγε τα κάλαντα, αυτές τις ημέρες:«Τα γιορτινά κάλαντα, αφού ο Λάρσον θέλει να τα πει σε εμένα θα ήθελα να τα τραγουδήσω κι εγώ σ’ αυτόν!».

Το γιορτινό Δώρο στα αγαπημένα του πρόσωπα: «Είναι κάτι πολύ απλό. Θέλω να κάνω ένα δείπνο με την οικογένειά μου. Να περάσουμε μαζί μια όμορφη βραδιά μιας και δεν έχω λόγω του προγράμματος τόσες πολλές ευκαιρίες να το κάνω μέσα στη χρονιά..».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags