Facebook Pixel Τα δεδομένα για Μάνταλο και Αλ Ουάντα
| 2019-12-28 13:24:00

Φοβερή εξέλιξη: Λέει "ναι" ο Μάνταλος και... καίει την ΑΕΚ - Παίρνει "χρυσό", φεύγει με... ψίχουλα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φοβερή εξέλιξη: Λέει "ναι" ο Μάνταλος και... καίει την ΑΕΚ - Παίρνει "χρυσό", φεύγει με... ψίχουλα

Με... δεμένα τα χέρια στην Ένωση. Πανηγυρίζουν οι Άραβες!

Όπως τονίζαμε και σε χτεσινό μας ρεπορτάζ, τα πάντα αναφορικά με τη συνέχεια της μεταγραφικής υπόθεσης που εμπλέκει τον Πέτρο Μάνταλο με μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ουάντα εξαρτώνται από την στάση του ίδιου του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος, εμφανίζεται σήμερα θετικός στην προοπτική να αποδεχτεί την πρόταση του αραβικού συλλόγου, υποκύπτοντας έτσι στο «δέλεαρ» του (μίνιμουμ) διπλασιασμού αποδοχών (σε σχέση με αυτές που έχει στην ΑΕΚ) που του προσφέρεται ως συμβόλαιο. 100% πεπεισμένος ο Μάνταλος δεν είναι για την προοπτική της μετακόμισης στην αραβική χερσόνησο, αλλά το ότι ο ίδιος δεν έχει κλείσει την πόρτα στον πρώην προπονητή του και νυν τεχνικό της Αλ Ουάντα, Μανόλο Χιμένεθ, είναι και ο μόνος λόγος που κρατάει την υπόθεση ανοιχτή!

Ο λόγος; Οι διαρροές της ΑΕΚ, που θέλουν την Ενωση να μην διαπραγματεύεται σε ποσό κάτω των 5 εκατ. ευρώ. Αφού επισημάνουμε πως μέχρι και χτες, οι αρχικές διαρροές ανέβαζαν τις μίνιμουμ αξιώσεις της Ενωσης στα 6 εκατ. ευρώ (και σήμερα έχουν ήδη πέσει κατά 1 εκατ. ευρώ), πρέπει να τονιστεί πως πρόταση με συγκεκριμένα χρήματα ειδικά από την Αλ Ουάντα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Η πρόθεση, εξ αρχής, του αραβικού συλλόγου ήταν να αποσπάσει τη συναίνεση του Μάνταλου και μετά να διαπραγματευτεί με τους «κιτρινόμαυρους».

Φαίνεται κοντά στο να το πετύχει. Και ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Η ΑΕΚ τι θα κάνει σε περίπτωση που ο αρχηγός της αποδεχτεί την προσφορά που του έχει γίνει και ζητήσει να φύγει; Θα τον κρατήσει, ενώ τόσο καιρό ουσιαστικά τον «σπρώχνει» προς την έξοδο; Και, μετά, πως θα διαπραγματευτεί με τους Αραβες, με τι «όπλα», αφού θα ξέρει πως ο Μάνταλος έχει συμφωνήσει μαζί τους;

Για να μην το ζαλίζουμε. Όλα εξαρτώνται στην εν λόγω υπόθεση από τον Μάνταλο. Αν το πάρει απόφαση, τότε θα φύγει, χωρίς η ΑΕΚ να μπορεί να κάνει πολλά στη διαπραγμάτευση της με τους Αραβες. Ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ είναι το μάξιμουμ που μπορούν να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στόπερ κλάσης φέρνει στην ΑΕΚ ο Ίβιτς - Τελειώνει το deal - Θα κάνει τη διαφορά - Ποιος είναι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags