Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή ματσάρα - Έσωσαν την Τότεναμ Έρικσεν και Κέιν - Συνήλθε από την 4άρα η Λέστερ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-28 21:38:00

Τρελή ματσάρα - Έσωσαν την Τότεναμ Έρικσεν και Κέιν - Συνήλθε από την 4άρα η Λέστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελή ματσάρα - Έσωσαν την Τότεναμ Έρικσεν και Κέιν - Συνήλθε από την 4άρα η Λέστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλοι 2-2 με τη Νόριτς οι Λονδρέζοι.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με υπέροχα γκολ, διαμάχη για το VAR και ένα απίθανο αυτογκόλ, η Τότεναμ "έκλεψε" την βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην έδρα της ουραγού Νόριτς.

Η Νόριτς προηγήθηκε με τον Βράντσιτς στο 18' και είδε ένα γκολ του Πούκι να ακυρώνεται ως οφσάιντ μέσω του VAR για... χιλιοστά!

Στο 55' ο Έρικσεν ισοφάρισε 1-1 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, όμως στο 61' ο Οριέ πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκόλ, με την μπάλα να χτυπά πάνω έπειτα από απομάκρυνση του Αλντερβάιρελντ σαν... σε μπιλιάρδο. Η Τότεναμ έσωσε τον βαθμό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κέιν στο 83'.

Στο έτερο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Λέστερ συνήλθε από το "βαρύ" 0-4 από τη Λίβερπουλ, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ χάρη σε γκολ των Ιχεανάτσο και Γκρέι. Οι "αλεπούδες" ξεπέρασαν τη Μάντσεστερ Σίτι στη 2η θέση και μείωσαν τη διαφορά από τη Λίβερπουλ στους 10 βαθμούς, αν και οι Κόκκινοι έχουν δύο ματς λιγότερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags