Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μίροσλαβ Στοχ: Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει τονίσει επανηλειμμένως πως δεν… τρελαίνεται με τις χειμερινές μεταγραφές
| 2019-12-29 13:05:00

Απίθανη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Αυτός "φουντώνει" τον Σαββίδη - Τρελά λεφτά στα... σκουπίδια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίθανη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Αυτός "φουντώνει" τον Σαββίδη - Τρελά λεφτά στα... σκουπίδια!

Είχε έρθει για βασικός. Γιατί "τελειώνει". Θα τους... γδάρει;

ΠΑΟΚ - Μίροσλαβ Στοχ: Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει τονίσει επανηλειμμένως πως δεν… τρελαίνεται με τις χειμερινές μεταγραφές και ότι είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, ως προς το ζήτημα των αποχωρήσεων, με τον Μίροσλαβ Στοχ να είναι ο πρώτος που φέρεται να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Όσο κι αν προσπάθησε, ο Σλοβάκος χαφ δεν μπόρεσε να πείσει με την παρουσία του τον Φερέιρα, με αποτέλεσμα ο χρόνος συμμετοχής του να είναι πάρα πολύ περιορισμένος.

Ο 30χρονος παίκτης φέρεται να το έχει πάρει απόφαση πως πρέπει να «ψαχτεί» για να φύγει, έχοντας αντιληφθεί ότι η καλοκαιρινή επιστροφή του στον Δικέφαλο δεν «κύλησε» όπως θα περίμενε και πλέον δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Εντούτοις, το εν λόγω εγχείρημα μόνο εύκολο δεν φαντάζει, αφού το υψηλό συμβόλαιο του Στοχ (σ.σ κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ) αποτελεί «αγκάθι» στην όλη υπόθεση.

Ο επαναπατρισμός είναι μια επιλογή για τον Σλοβάκο, για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ωστόσο, το οικονομικό κομμάτι δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση. Και αυτό γιατί οι Σλοβάκοι θέλουν τον παίκτη μόνο ως δανεικό, ζητώντας μάλιστα από τον ΠΑΟΚ να καλύψει το μισό συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" με Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ - Φεύγει για τα πολλά εκατομμύρια; Ρεπορτάζ-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags