Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατάθεση ψυχής από πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα: "Τα λεφτά είναι κατάρα - Δεν διασκεδάζω πια"
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-29 18:30:00

Κατάθεση ψυχής από πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα: "Τα λεφτά είναι κατάρα - Δεν διασκεδάζω πια"

Sportdog Team
Κατάθεση ψυχής από πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα: "Τα λεφτά είναι κατάρα - Δεν διασκεδάζω πια"

Δριμύ "κατηγορώ" για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική "Bild" και μίλησε με δηκτικό ύφος για τις απαιτήσεις που έχουν οι σύλλογοι από τους ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, καθώς και για τη ζημιά που έχουν κάνει τα χρήματα σε πολλούς παίκτες.

Ο πρώην αστέρας της Μίλαν και της Μπαρτσελόνα, που πλέον αγωνίζεται στη Φιορεντίνα, χαρακτήρισε τα λεφτά ως «κατάρα» και τόνισε πως δεν διασκεδάζει πια παίζοντας ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Τα χρήματα είναι κατάρα. Το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση και εσύ είσαι ένας αριθμός. Εάν δεν δουλεύεις, γίνεσαι αλλαγή, απλό. Δεν υπάρχει ικαμία ηθική. Είναι θλιβερό. Θα έπρεπε να γίνει κάποια έρευνα για να ανακαλύψουμε σε ποιον επαγγελματία ποδοσφαιριστή αρέσει ακόμα να προπονείται, ποιος διασκεδάζει όταν παίζει.

"Σίγουρα είναι δουλειά για επαγγελματίες, όταν όμως αμείβεσαι τόσο πολύ γίνεται αγχωτική, η πίεση είναι τεράστια και μετατρέπεται σε κατάθλιψη.

Ειλικρινά υπάρχουν στιγμές στις οποίες διασκεδάζω και άλλες στιγμές που δεν περνώ καλά".

"Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που οδηγούν Mercedes στα 19 τους χρόνια και έχουν τόσο μεγάλο ταλέντο που δεν κάνουν τίποτα για να βελτιωθούν. Καμία έξτρα προπόνηση, τίποτα.

Σκέφτονται το πώς θα παίξουν Playstation και θα δουν το Instagram. Είναι οι τελευταίοι που έρχονται στις προπονήσεις και οι πρώτοι που φεύγουν.

Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ σε σύγκριση με το παρελθόν, όπως έχουν αλλάξει και τα άτομα που ασχολούνται με αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags