Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός θα στείλει τον Μεριά στην εξέδρα - Πάει Ολυμπιακό Έλληνας "χάμερ"; - Τον ήθελε και παλιά!
| 2019-12-29 19:00:00

Αυτός θα στείλει τον Μεριά στην εξέδρα - Πάει Ολυμπιακό Έλληνας "χάμερ"; - Τον ήθελε και παλιά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός θα στείλει τον Μεριά στην εξέδρα - Πάει Ολυμπιακό Έλληνας "χάμερ"; - Τον ήθελε και παλιά!

Είχε φτάσει μία ανάσα από το λιμάνι. Σχεδόν απίθανη περίπτωση...

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στους «32» του Europa League κόντρα στην Άρσεναλ, γεγονός που «φούντωσε» τα μεταγραφικά σενάρια, με ουκ ολίγα ονόματα ποδοσφαιριστών να «παίζουν» ήδη στα ρεπορτάζ.

Μάλιστα, από τη στιγμή που οι προβληματικές εμφανίσεις του Γιασίν Μεριά έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των Πειραιωτών, δεν είναι τυχαίο που ακούγεται ότι θα κινηθούν για την απόκτηση στόπερ.

Το όνομα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου έχει επανέλθει στο προσκήνιο, με την ιδιαιτερότητα της περίπτωσής του να έγκειται στο ότι αγωνίζεται στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, την Άρσεναλ!

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων για τον Μαυροπάνο δεν είναι πρωτάκουστο, αφού η ομάδα του Πειραιά «τσέκαρε» τον Έλληνα αμυντικό από την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η σεζόν 2017-18 ήταν αυτή που έστρεψε τα βλέμματα στο νεαρό παίκτη, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν αμέσως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ, αλλά τελικά την υπογραφή του κέρδισε ο Αρσέν Βενγκέρ, δίνοντάς του την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα και να φορέσει της φανέλα Άρσεναλ.

Έκτοτε, το όνομα του 22χρονου άσου επανέρχεται στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε, η Άρσεναλ εφαρμόζει ως πάγια πολιτική τους δανεισμούς νεαρών για να «ψηθούν» και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν επιβεβαιωμένα σε μεγάλη εκτίμηση τον Μαυροπάνο.

Ωστόσο, το timing της φετινού μεταγραφικού «παραθύρου» δεν είναι το ιδανικό, καθώς ο Έλληνας στόπερ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League εάν αποκτηθεί, λόγω του ότι έχει ήδη παίξει στη διοργάνωση με τη φανέλα της Άρσεναλ. Παράλληλα, το γεγονός ότι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες, σίγουρα δεν βοηθά την έναρξη διαπραγματεύσεων μεταξύ τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκάει" επιστροφή πρώην Ολυμπιακού που θα συζητηθεί - Συμφώνησε με άλλη ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags