Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τέλος από την Τούμπα ο... νέος Κλάους - Τον αφήνουν ελεύθερο - Ψάχνει ήδη για ομάδα!
| 2019-12-29 21:10:00

Τέλος από την Τούμπα ο... νέος Κλάους - Τον αφήνουν ελεύθερο - Ψάχνει ήδη για ομάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τέλος από την Τούμπα ο... νέος Κλάους - Τον αφήνουν ελεύθερο - Ψάχνει ήδη για ομάδα!

Πορεία που δεν περίμενε κανείς. Χάνεται η ταλεντάρα…

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τον Γενάρη, καθώς στον Δικέφαλο θέλουν να... αδειάσουν από τα πολλά συμβόλαια και να ελαφρύνουν το μπάτζετ λόγω Financial Fair Play. Στόχος είναι να γίνουν πωλήσεις, ώστε να έρθουν και χρήματα στα ταμεία, αλλά και να ξεφορτωθούν συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως ανήκει πλέον και ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια θεωρούνταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της «ασπρόμαυρης» ακαδημίας, ενώ είχε χαρακτηριστεί και ως νέος... Κλάους!

Τελικά, ο «Μύστα» δεν κατάφερε να βρει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ούτε και να πείσει τα τελευταία χρόνια τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμπέλ Φερέιρα να τον κρατήσουν και να του δώσουν την ευκαιρία να μείνει μία σεζόν στην Τούμπα. Κάθε καλοκαίρι φεύγει ως δανεικός είτε για ομάδες της Σούπερ Λίγκ είτε του εξωτερικού.



Τον Γενάρη της σεζόν 17/18 μάλιστα, έγινε μεγάλος ντόρος για τη μετακίνησή του μαζί με τον Έργκους Κάτσε στην Αθήνα για να φορέσει ως δανεικός τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν κατάφερε να... πιάσει ούτε στο Τριφύλλι, αν και ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για αρκετό διάστημα εκτός αγώνα. Είχε συνολικά έξι συμμετοχές στα πράσινα, ενώ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Το καλοκαίρι του 2018 γύρισε στον ΠΑΟΚ για να ξαναφύγει δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο επέστρεψε τον Γενάρη έχοντας 10 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ τον Φεβρουάριο έφυγε και πάλι με τη μορφή δανεισμού για την Γκόρνικ της Πολωνίας όπου μέχρι το καλοκαίρι έπαιξε σε 10 ματς και είχε μία ασίστ. Παρότι όμως είχε συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, δεν έπεισε τον Φερέιρα και δόθηκε δανεικός ξανά, αυτή τη φορά στον Βόλο.

Ούτε εκεί όμως έπιασε ο 25χρονος πλέον Μυστακίδης και έφυγε από την ομάδα πριν περάσουν έξι μήνες. Παρότι είχε παίξει σε οκτώ ματς φέτος, εδώ και λίγες ημέρες έχει φύγει από τον Βόλο και βρίσκεται ξανά στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα μείνει για πολύ. Στον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται και με δεδομένο πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, θα μείνει ελεύθερος για να βρει την επόμενη ομάδα του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βγάζει μάτια στην Τούμπα και ανεβάζει το "κασέ" του - Στη λίστα της Μονακό - Τι θα κάνει ο Ιβάν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags