Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βγάζει 6 εκατ. από γκελαδόρο και 20 εκατ. για... εξαφανισμένο!
| 2019-12-30 12:07:00

Μόνο ο Ολυμπιακός τα κάνει αυτά: Βγάζει 6 εκατ. από γκελαδόρο, ακατέβατα συν 20 για... εξαφανισμένο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μόνο ο Ολυμπιακός τα κάνει αυτά: Βγάζει 6 εκατ. από γκελαδόρο, ακατέβατα συν 20 για... εξαφανισμένο!

"Παραμιλάει" όλη η Ευρώπη. Ασύλληπτα deals. Διάβασε να... ζαλιστείς.

Αν υπάρχει μία ομάδα που έχει κατοχυρώσει τα τελευταία χρόνια το "προνόμιο" να θέτει η ίδια τις τιμές πώλησης των περιουσιακών της στοιχείων, αυτή, αναντίρρητα είναι ο Ολυμπιακός. Αναρίθμητα τα παραδείγματα που οι Eρυθρόλευκοι έθεσαν συγκεκριμένες αξιώσεις και δεν υποχώρησαν… ευρώ μέχρι να ικανοποιηθούν προκειμένου να συναινέσουν στην παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή τους.

Τακτική που φυσικά ενέχει ρίσκο, αφού δεν αποδίδει πάντα, δείχνει όμως σίγουρα αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στην αγορά, αλλά κυρίως στην επιδίωξη να διατηρηθεί η αξία των παικτών του Ολυμπιακού στα... ύψη στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Και είναι σαφές πως αυτή η προσπάθεια, αυτή η τάση, αυτή η απόφαση, συνεχίζεται.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα άλλωστε από τις αξιολογήσεις που παρουσιάζονται σήμερα σε δημοσιεύματα του Τύπου σε ενδεχόμενο πώλησης των Μαντί Καμαρά και Γιασίν Μεριά, δεν υπάρχει.

Όλος ο... πλανήτης γνωρίζει πως ο Τυνήσιος στόπερ είναι "φευγάτος" και εκτός πλάνων από τον Ολυμπιακό, όλος ο πλανήτης τον έχει... καμαρώσει στις πολύ σημαντικές και πολύ "χοντρές" γκέλες του, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" ζητάνε 8 εκατ. ευρώ για τον παραχωρήσουν, έχοντας δαπανήσει πριν δύο καλοκαίρια, λιγότερα από 2 για να τον φέρουν στον Πειραιά. Αν το καταφέρουν κι αυτό…

Παράλληλα, με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και θέλει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να κινείται για τον Μαντί Καμαρά, προσφέροντας ένα ποσό που  ξεπερνάει τα 12 εκατ. ευρώ (και κατ’ άλλους προσεγγίζει τα 15), στον Ολυμπιακό επιμένουν στην περυσινή τιμολόγηση του Αφρικανού, αξιώνοντας 20. Κι αυτό χωρίς -κακά τα ψέματα- ο νεαρός άσος να έχει κάνει τις εμφανίσεις που έκανε στο περυσινό πρώτο μισό της σεζόν και έχοντας "εξαφανιστεί" στο δεύτερο.

Επανήλθε μεν φέτος, αλλά χωρίς οι εμφανίσεις του να δικαιολογούν 20 εκατ. ευρώ. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που για τον παίκτη ως και σήμερα (τι θα ξημερώσει αύριο άλλη ιστορία), στον Ολυμπιακό δεν έχουν γίνει δέκτες έστω πρόθεσης για κατάθεση πρότασης που να ξεπερνάει τον διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων.

Είπαμε όμως. Ολυμπιακός είναι, έτσι έχει συνηθίσει την αγορά τα τελευταία χρόνια, συνεπώς, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Μαρινάκης! "Έκλεψε" παίκτη από τον ΠΑΟ - Υπάρχει συμφωνία, υπογράφει το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags