Facebook Pixel Υπογράφει... αύριο στον ΠΑΟΚ ο παικταράς - Μαγκιά από Λουτσέσκου!
| 2019-12-31 12:10:00

Ό,τι πιο άκυρο έχει γραφτεί! - Υπογράφει... αύριο στον ΠΑΟΚ ο παικταράς - Μαγκιά Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ό,τι πιο άκυρο έχει γραφτεί! - Υπογράφει... αύριο στον ΠΑΟΚ ο παικταράς - Μαγκιά Λουτσέσκου!

Δεν υπάρχει καμία... αρπαγή. Τυπικό το θέμα. Διαβάστε τι παίζει.

Η σπίθα που άναψε με δημοσιεύματα και αναφορές των ελληνικών media αναφορικά με πιθανές προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Κίνα για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, συνεχίζεται σήμερα, αυτή τη φορά με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, σύμφωνα με τα οποία ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενδιαφέρεται να εντάξει στην ομάδα του, την Αλ Χιλάλ, τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, ο οποίος και από αύριο είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το πού θα συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι, αφού μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Τίποτα όμως σε σχέση με όσα είχε επισημάνει εξ αρχής το sportdog ως προς την υπόσταση του εν λόγω θέματος δεν έχει αλλάξει. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν αντιμετωπίζεται ως ένας "ακόμη" ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ.

Ούτε και ο ίδιος το βλέπει έτσι. Η σχέση με του με την ομάδα και την οικογένεια Σαββίδη είναι τέτοια που δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν περιγράφεται με όρους που ισχύουν για άλλους ποδοσφαιριστές.

Δεν έχει καμία διάθεση να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, δεν έχει κανένα "παράπονο" για το ότι δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου, γνωρίζει πως αυτός είναι που θα "εκκινήσει" τη σχετική διαδικασία όταν και εφόσον αποφασίσει για το αν η καριέρα του θα συνεχιστεί και μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Οποιαδήποτε συνεπώς συζήτηση για δυσφορία του, για σκέψεις φυγής, για οτιδήποτε σχετικό είναι τελείως άτοπη. Και ως προς το συγκεκριμένο, τα σημερινά δηλαδή δημοσιεύματα που θέλουν τον μέχρι πέρυσι προπονητή του να τον θέλει στη Σαουδική Αραβία, επίσης δεν ευσταθούν.

Και ο λόγος είναι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ποτέ, μα ποτέ δεν πρόκειται να προσπαθήσει να αποκτήσει, ειδικά με τις συνθήκες που διαμορφώνονται από αύριο για τον Πορτογάλο άσο, ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου. Δεν πρόκειται δηλαδή ποτέ να μπει στη διαδικασία αγοράς ενός ποδοσφαιριστή αξιοποιώντας το γεγονός ότι μένει ελεύθερος σε έξι μήνες.

Κοινώς, όπως είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή, το ίδιο λέμε και τώρα: δεν υπάρχει κανένα θέμα, ό,τι, όσα και απ' όπου και αν γράφονται και διακινούνται τα σχετικά σενάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη αποκάλυψη: Αυτόν τον Έλληνα προπονητή έκλεισε ο Σαββίδης - Πρώην του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags