Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτος Χασάν, τι έκανε για να γυρίσει στον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" και τον Γκερέρο!
| 2019-12-31 17:02:00

Απίστευτος Χασάν, τι έκανε για να γυρίσει στον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" και τον Γκερέρο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Χασάν, τι έκανε για να γυρίσει στον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" και τον Γκερέρο!

Φοβερές εξελίξεις στο λιμάνι. Τα... διαλύει όλα ο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Ολοένα και σαφέστερο γίνεται από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών πως η προσπάθεια του Ολυμπιακού να επαναφέρει στις τάξεις του τον Χασάν δεν είναι απλώς φιλολογική. Σε συνδυασμό με τις (αναμενόμενες τουλάχιστον) εξελίξεις με τον Γκέρερο, ο οποίος παρουσιάζεται δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και γενικότερα, "ψάχνεται" προκειμένου να βρει ομάδα για να φύγει από τον Ολυμπιακό, η έτσι κι αλλιώς πρόθεση των "ερυθρόλευκων" να ενισχυθούν (και) στην γραμμή κρούσης παγιώνεται.

Και ο Αιγύπτιος μοιάζει να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας τους. Τον ξέρουν από πέρυσι, ο Μαρτίνς εκτιμά πως στο διάστημα της θητείας του στον Ολυμπιακό είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη επιθετική ευχέρεια και αποτελεσματικότητα, αυτός που έχει περισσότερο από κάθε άλλο το εύκολο γκολ, κάτι που -σύμφωνα με τον Πορτογάλο προπονητή- χρειάζονται όσο τίποτα για το υπόλοιπο της σεζόν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Χασάν δεν πωλήθηκε, όπως περίμενε η Μπράγκα, πέρυσι το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε τελικά (όπως ήθελε ο προπονητής του) να τον αγοράσει, ωστόσο το στάτους του στον πορτογαλικό σύλλογο δεν άλλαξε. Ενας τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης για πάνω από δύο μήνες περιόρισε τον έτσι κι αλλιώς περιορισμένο εξ αρχής χρόνο συμμετοχής του, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με την αποχώρηση του γνωστού μας Ρικάρντο Σα Πίντο δεν μοιάζει να τον ευνοεί και από τα τη στιγμή που το συμβόλαιο του Αφρικανού επιθετικού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι φαίνεται πως το έχει γυρίσει στο… αντάρτικο, απέχοντας από τις προπονήσεις της Μπράγκα, χωρίς να δίνει σημεία ζωής, εδώ και τέσσερις μέρες.

Προφανής η επιδίωξή του, αφού αυτό που θέλει είναι είτε να αποδεσμευτεί άμεσα είτε να παραχωρηθεί, προφανέστερη η σύνδεση με τον Ολυμπιακό, αφού όπως είπαμε, είναι  μια επιλογή που ταιριάζει σε αυτό που θέλουν οι "ερυθρόλευκοι", μια δοκιμασμένη λύση και έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα και μια λύση που δεν θα τους κοστίσει πολλά. Το κατά πόσον βέβαια η Μπράγκα (που ως σύλλογος, διαχρονικά δεν "μασάει" από… αντάρτικα) θα υποκύψει στα καψόνια του Χασάν, επιτρέποντας του να φύγει και να ντυθεί εκ νέου στα ερυθρόλευκα ή έστω θα γίνει πιο διαλλακτική σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που θα διαπιστωθεί άμεσα. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε μεγάλα ονόματα ο Μαρινάκης - Φέρνει τα πάνω-κάτω - Διαβάστε ποιοι είναι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags