Facebook Pixel Παναγιώτης Ρέτσος – Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Ρέτσου: «Θα φύγω τον Γενάρη από τη Λεβερκούζεν» - Τι είπε για τον Ολυμπιακό
| 2019-12-31 17:17:00

Αποκάλυψη Ρέτσου: «Θα φύγω τον Γενάρη από τη Λεβερκούζεν» - Τι είπε για τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ρέτσου: «Θα φύγω τον Γενάρη από τη Λεβερκούζεν» - Τι είπε για τον Ολυμπιακό

Ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα άμεσα ο Έλληνας άσος.

Παναγιώτης Ρέτσος – Ολυμπιακός: Στις φήμες περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε ερώτηση που του έγινε από τον Μπάμπη Χριστόγλου για το αν πρόκειται για υπαρκτό σενάριο, τόνισε ότι δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την πρώην ομάδα του, αλλά και ότι θα ήθελε να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα κάποια στιγμή στο μέλλον. Επισημαίνοντας ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσω από την Μπάγερν Λεβερκούζεν με την μορφή δανεισμού. Πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο για το μέλλον μου. Όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται για επιστροφή μου στον Ολυμπιακό ως δανεικός, όλον αυτόν τον καιρό έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το θέμα. Μου στέλνουν μηνύματα πάρα πολλοί. Πραγματικά δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται. Δεν με έχει πλησιάσει κάποιος. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μεγάλωσα, η ομάδα που έπαιξα. Κάποια στιγμή θα ήθελα φυσικά να γυρίσω. Ωστόσο προτεραιότητα του μου είναι να μείνω στο εξωτερικό», ανέφερε ο 21χρονος αμυντικός.

Για την πιθανότητα να έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός με τη Λεβερκούζεν: «Μπορεί να είναι και πιθανό. Αφορά το δικό μου μέλλον, οπότε αν κάποιος με θέλει θα πρέπει να έρθει σε επαφή με εμένα, να μου πει κάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags