Facebook Pixel Τι ισχύει για Γιάννη Μασούρα, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Άρη και ΑΕΛ!
| 2020-01-01 14:24:00

"Σφαγή" Κούγια - Καρυπίδη για παίκτη του Ολυμπιακού - Απίστευτο ποιος κέρδισε στο τέλος!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σφαγή" Κούγια - Καρυπίδη για παίκτη του Ολυμπιακού - Απίστευτο ποιος κέρδισε στο τέλος!

Ακόμα ένα χοντρό παρασκήνιο με "ερυθρόλευκο" δανεικό.

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Γιάννης Μασούρας, καθώς ενεπλάκη σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, χωρίς όμως να υπάρχει για την ώρα κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Για τον 23χρονο ακραίο μεσοαμυντικό, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο, υπήρξε τρομερή... ζήτηση την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του τόσο ο Παναιτωλικός και η Λάρισα όσο και ο Άρης.

Μάλιστα, για την ΑΕΛ υπήρξαν και δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο νεαρός άσος τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα και ότι ο Αλέξης Κούγιας έτρεχε για τις τελικές συζητήσεις με τους Πειραιώτες, ώστε από πρώτη Γενάρη να βρίσκεται ο παίκτης στον Κάμπο.

Επίσης, για τον Μασούρα είχαν ρωτήσει τον Ολυμπιακό, για να τον αποκτήσουν ως δανεικό πάντα, τόσο ο Παναιτωλικός όσο και ο Άρης, με τον ποδοσφαιριστή να αρέσει πάρα πολύ στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία να τους αποκτήσει «πακέτο» από το Λιμάνι μαζί με τον Ντουρμισάι.

Ωστόσο, όλα τα σενάρια κατέληξαν στα... σκουπίδια, εκτός και αν υπάρξει κάποια απίστευτη ανατροπή στο 90’, καθώς από τον Ολυμπιακό αποφάσισαν από κοινού με τον παίκτη και τους ανθρώπους του Πανιωνίου, πως καλύτερο για όλους είναι να παραμείνει στην Πλατεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήθελαν να... χτυπήσουν πισώπλατα τον Πανιώνιο σε αυτή την εξαιρετική δύσκολη περίοδο που δίνει μάχη για τη σωτηρία, ενώ και ο παίκτης δεν «ψήθηκε» να αλλάξει ξανά ομάδα μεσούσης τη περιόδου.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν πως οι διαψεύσεις από την πλευρά των «Κυανέρυθρων» δεν βγήκαν τυχαία με καθυστέρηση, αλλά προυπήρξε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό, ώστε να κλειδώσουν την παραμονή του. Ο Πανιώνιος φαίνεται να είναι πιο... συμπαθής στο Λιμάνι από κάποιες άλλες ομάδες, όπως ο Παναιτωλικός για παράδειγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο deal Γκαλέτι - Το πήρε πάνω του - Έκλεισε μεταγραφάρα 12 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags