Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Παρασκήνιο... ΣΟΚ για την "καψούρα" του Ίβιτς - Τον ήθελε και ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!
| 2020-01-01 17:03:00

Παρασκήνιο... ΣΟΚ για την "καψούρα" του Ίβιτς - Τον ήθελε και ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

του Νίκου Στεργίου
Παρασκήνιο... ΣΟΚ για την "καψούρα" του Ίβιτς - Τον ήθελε και ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

Μήπως στην ΑΕΚ πρέπει να το ξανασκεφτούν;

Η ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση στόπερ τον Ιανουάριο, με τον Φεντερίκο Μπάρμπα να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Ιταλός αμυντικός που ανήκει στην Κιέβο Βερόνα και αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Ίλια Ίβιτς και όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στην Ένωση, αν και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει κάπου κολλήσει.

Τον Μπάρμπα γνωρίζει καλά και θέλει στην ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα, ωστόσο τα δεδομένα στην καριέρα του Ιταλού παίκτη θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά εάν είχε καταφέρει να τον φέρει στην Ελλάδα το 2016 ένας άλλος συμπατριώτης του, ο Αντρέα Στραματσόνι!

Ο «Στράμα» είχε… σταμπάρει τον Μπάρμπα όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, με τον αριστεροπόδαρο άσο να αποτελεί εισήγησή του για τις θέσεις των στόπερ στο Τριφύλλι.

Ο Ιταλός αμυντικός αγωνιζόταν τότε στην Έμπολι και έχαιρε της εκτίμησης του Στραματσόνι, που προσπάθησε πολύ να τον αποκτήσει, αλλά οι συνθήκες δεν του το επέτρεψαν.

Οι Πράσινοι δεν μπορούσαν να διαθέσουν τα χρήματα που ζητούσε η Έμπολι για να αγοράσουν τον Μπάρμπα, ο οποίος ήταν μόλις 23 ετών, αποτελούσε σημαντικό ταλέντο και οι μετοχές του βρίσκονταν στα ύψη.

Παρά τις προσπάθειες του «Στράμα», το deal δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί και δεν αποκλείεται ο Ιταλός να μετακομίσει στην Ελλάδα με… τέσσερα χρόνια καθυστέρηση για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα αντί για τα πράσινα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε: "Ψήνεται" ΤΡΕΛΗ μεταγραφή στο εξωτερικό για Έλληνα άσο - Ούτε ο ίδιος το περίμενε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags