Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πήραν κρανίο οι διαιτητές! Έντονη δυσαρέσκεια για το... βαθύ λαρύγγι της αποχής
| 2020-01-01 23:12:00

Τα πήραν κρανίο οι διαιτητές! Έντονη δυσαρέσκεια για το... βαθύ λαρύγγι της αποχής

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τα πήραν κρανίο οι διαιτητές! Έντονη δυσαρέσκεια για το... βαθύ λαρύγγι της αποχής

Γιατί οι σφυρίχτρες της Super League εξοργίστηκαν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

O κύβος ερρίφθη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς! Από πέρσι περιμέναμε άλλωστε την απόφαση των διαιτητών για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο, τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα.

Το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2020 βγήκε... λευκός καπνός. Οι διαιτητές, όπως σας πληροφόρισε το Sportdog.gr αποφάσισαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, παρότι είχαν αποφασίσει να απέχουν από τα καθήκοντά τους για δύο αγωνιστικές. Έτσι το σαββατοκύριακο θα έχουμε κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αυτό που διαρρέεται από πλευράς διαιτητών είναι μία έντονη δυσαρέσκεια για τη διαρροή που υπήρξε λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασής τους.

Συγκεκριμένα σε γνωστό παρασκηνιακό blog του διαδικτύου, το οποίο αποτελεί την ιντερνετική έκδοση γνωστής αθλητικής εκπομπής σε κανάλι, στο οποίο ιδιοκτήτης είναι μεγαλομέτοχος μεγάλης σουπερλιγκάτης ομάδας, διέρρευσε την ύπαρξη... πλειοψηφικού ρεύματος στις τάξεις των διαιτητών, αποκαλύπτοντας, ότι οι διαιτητές Παπαπέτρου, Τζήλος, Ευαγγέλου, Παπαδόπουλος και Σιδηρόπουλος έχουν ταχθεί υπέρ της λήξης της αποχής.

Αυτή η διαρροή των ονομάτων που αντικατοπτρίζει την ψήφο που επέλεξαν για το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος προκάλεσε πολύ μεγάλο θέμα στις τάξεις της ελληνικής διαιτησίας.

«Είναι άλλο πράγμα να διαρρεύσει η άρση αποχής και άλλο να ειπωθεί πως ψήφισαν αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα», έλεγαν οι διαιτητές στις μεταξύ τοςυ συζητήσεις και ισχυρίζονταν ότι η διαρροή ήταν ένα αντισυναδελφικό χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Τα δεδομένα είναι πολύ απλά. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τα βλέπουν μόνο τα τέσσερα άτομα που αποτελούν το... άτυπο όργανο των διαιτητών. Αυτοί ελέγχουν τα σχετικά mail. Οπότε από αυτούς προέκυψε η διαρροή. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Οπότε ένας ή περισσότεροι εκ των Παπαπέτρου, Μπαλτά, Καρσιώτη, Τζήλου και Ζαχαριάδη μαρτύρησε την εν λόγω πληροφορία...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags