Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απρόσμενη εξέλιξη για ξένο βασικό - "Κλοπή" με τρελά χρήματα!
| 2020-01-02 11:15:00

"ΣΟΚ" στο λιμάνι - Απρόσμενη εξέλιξη για βασικό - "Κλοπή" με τρελά λεφτά - "Πανηγυρίζει" ο Τοροσίδης

του Παναγιώτη Νικολάου
"ΣΟΚ" στο λιμάνι - Απρόσμενη εξέλιξη για βασικό - "Κλοπή" με τρελά λεφτά - "Πανηγυρίζει" ο Τοροσίδης

Μεγάλη διαφορά, παίζει και πώληση. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός: Εξελίξεις σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα αναμένεται να φέρει το 2020 στον Ολυμπιακό και πληροφορίες αναφέρουν πως στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα υπάρξουν αρκετές και σημαντικές ανακοινώσεις.

Στο Λιμάνι άλλωστε έχουν βγει στην αγορά και ψάχνονται για παίκτες, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα τρέξουν θέματα αποδεσμεύσεων και ανανεώσεων.

Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται και η περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, για τον οποίο πριν από μερικούς μήνες υπήρχε αισιοδοξία τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την πλευρά του παίκτη, ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη.

Ο Νορβηγός άσος μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες μπορεί να συμφωνήσει και να υπογράψει ως ελεύθερος για το καλοκαίρι σε όποια ομάδα θέλει, καθώς το νυν συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Στο λιμάνι θα ήθελαν να τον κρατήσουν, όμως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και ήδη ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει στα χέρια του προτάσεις μεγαλύτερες από αυτή που του έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Στο... κόλπο έχουν μπει η Βαλένθια και η Μπορντό, ενώ πολύ γερό "μπάσιμο" αναφέρουν οι Τούρκοι πως έχει κάνει η Γαλατά, η οποία του δίνει πάνω από 1 εκατ. ευρώ και σίγουρα πάνω από 900.000 ευρώ που παίρνει τώρα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι στις μέχρι τώρα επαφές των Ερυθρολεύκων με την πλευρά του παίκτη έχει διαπιστωθεί σημαντική διαφορά στο οικονομικό και με τον κίνδυνο να τον χάσουν... τζάμπα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και με κάποια πώληση!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σενάριο ενισχύεται σημαντικά και από το γεγονός πως οι Πειραιώτες έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν και να τσεκάρουν παίκτες για την αγορά δεξιού μπακ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη σαφώς επηρεάζει και τον Μπρούνο Γκασπάρ, που μάλλον δεν υπολογίζεται για βασικός από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη που έχει χάσει τη θέση του ακόμα και στην αποστολή το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "χουνέρι" Μαρινάκη - "Αρπάζει" Έλληνα χαφ του Παναθηναϊκού - Επίδειξη δύναμης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags