Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μπαμ" Τσόρι: Φέρνει παικταρά να... ρίξει το Καραϊσκάκη
| 2020-01-02 14:17:00

"Μπαμ" Τσόρι στον Ολυμπιακό - Προχωρημένες επαφές - Φέρνει παικταρά να... ρίξει το Καραϊσκάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μπαμ" Τσόρι στον Ολυμπιακό - Προχωρημένες επαφές - Φέρνει παικταρά να... ρίξει το Καραϊσκάκη!

Μεγάλη μπάλα από τον Αργεντινό και τρελό... κονέ. Τι ετοιμάζει;

Την ώρα που τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό έχουν "φουντώσει", οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως… φορτσάρουν για ενίσχυση ενόψει του απαιτητικού δεύτερου μισού της σεζόν, που θα τους βρει να συμμετέχουν σε τρεις διοργανώσεις.

Στο πλαίσιο της μεταγραφικής αναζήτησης, οι Ερυθρόλευκοι έχουν επιστρατεύσει και μια παλιά δόξα του συλλόγου, τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Ο αγαπημένος Τσόρι των οπαδών του Ολυμπιακού προσέφερε πολλά στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και ως scout, αφού είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο νέο του πόστο.

Από τον Σεπτέμβριο, όταν και επέστρεψε στους Πειραιώτες, ο Αργεντινός δεν έχει σταματήσει τα ταξίδια στο εξωτερικό προκειμένου να εντοπίσει ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες παρακολουθεί συνεχώς αναμετρήσεις των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη κάνει τις πρώτες εισηγήσεις στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Το έμπειρο μάτι του Αργεντινού έχει ξεχωρίσει περιπτώσεις παικτών, οι οποίες αξιολογούνται από τους Ερυθρολεύκους. Μέσω της αξιοποίησης του Τσόρι σε ένα τόσο νευραλγικό πόστο, ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί τις διασυνδέσεις του παλαίμαχου άσου (έχει κάνει μεγάλη καριέρα, κυρίως στα ισπανικά γήπεδα) και να ανοίξει κανάλι επικοινωνίας με ομάδες του κορυφαίου επιπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τελειώνει" ο Καμαρά - Ψάχνει για ομάδα - Απόφαση Μαρτίνς που δεν τον θέλει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags