Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ούτε στα... όνειρα! Γκολτζής με 1 εκατ. συμβόλαιο - "Καψούρα" Δώνη!
| 2020-01-03 10:12:00

Ούτε στα... όνειρα! "Φονιάς" στον ΠΑΟ με 1 εκατ. συμβόλαιο - "Καψούρα" Δώνη - Έρχεται ελεύθερος;

του Νίκου Στεργίου
Ούτε στα... όνειρα! "Φονιάς" στον ΠΑΟ με 1 εκατ. συμβόλαιο - "Καψούρα" Δώνη - Έρχεται ελεύθερος;

Φούντωσαν οι φήμες για... μπαμ. Τι ισχύει. Διάβασε και μην ψαρώνεις.

Παναθηναϊκός: Η απόκτηση φορ δεν είναι προτεραιότητα στο Τριφύλλι. Το έχουμε καταγράψει στο sportdog, έχει επισημανθεί αρμοδίως και σε δηλώσεις του Γιώργου Δώνη. Προφανώς οι Πράσινοι... καίγονται για έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Φεντερίκο Μακέντα στο ρόστερ, ωστόσο γνωρίζουν (και έχουν παραδεχθεί) πως τέτοιος επιθετικός, με ευχέρεια στο γκολ, δύσκολα βρίσκεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και ακόμη κι αν βρεθεί, ακόμη πιο δύσκολα παραχωρείται, για να μη συζητήσουμε το πώς (οικονομικό κομμάτι).

Συνεπώς, στον Παναθηναϊκό προτιμούν να εστιάσουν στις επιτακτικές προσθήκες ενός χαφ και ενός εξτρέμ και να αφήσουν την αγορά φορ για το καλοκαίρι. Εννοείται πως ο Τσάβι Ρόκα τσεκάρει την αγορά για το αν προκύψει κάποια ευκαιρία, κάποια περίπτωση που το Τριφύλλι μπορεί να προσπαθήσει, αλλά ως εκεί. Ο Πέδρo Κόντε δεν είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ο Ισπανός άρεσε και αρέσει στον Γιώργο Δώνη. Το προπερασμένο καλοκαίρι, το Τριφύλλι προσπάθησε να τον αποκτήσει από τον ΠΑΣ, ωστόσο η προσφορά τότε της Μπένι Γιας ήταν ασυναγώνιστη. Τώρα, παρουσιάζεται πως γίνεται νέα προσπάθεια. Η πραγματικότητα είναι πως δεν γίνεται.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τα δεδομένα, αλλά ο Πέδρο Κόντε είναι εκτός δυνατότητας του συλλόγου. Το όλο θέμα ανακινήθηκε από την απόφαση του ίδιου του παίκτη να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπένι Γιας, με την ομάδα του να ανακοινώνει επίσης πως παρά τη συγκεκριμένη απόφαση δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο και πως απλώς θα φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Τώρα συνεπώς, όση προσπάθεια και να κάνει το Τριφύλλι δεν μπορεί να τον αποκτήσει. Δεν μπορεί να τον αγοράσει από την Μπένι Γιας, δεν μπορεί καν να καλύψει το συμβόλαιο του 32χρονου φορ (εισπράττει 1 εκατ. ευρώ το χρόνο στην αραβική ομάδα), γενικά, δεν είναι μια περίπτωση που έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να προχωρήσει άμεσα. Και γενικά, βάσει της πληροφόρησης που έχει το sportdog δεν γίνεται κάποια ουσιαστική προσπάθεια για τον παίκτη τώρα.

Το καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος, είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά είναι πολύ νωρίς να συζητάμε κάτι τέτοιο, ούτε καν προεξοφλώντας προθέσεις και του ίδιου του Ισπανού, ο οποίος στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στην αραβική χερσόνησο έχει αυξήσει κατά πολύ το κασέ του και αν θέλει, μπορεί πανεύκολα να βρει ένα συμβόλαιο που οι Πράσινοι ούτε να... ονειρευτούν δεν θα μπορούν να του προσφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "χουνέρι" Μαρινάκη - "Αρπάζει" Έλληνα χαφ του Παναθηναϊκού - Επίδειξη δύναμης!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags