Facebook Pixel ΑΕΚ: Θα τους "κουφάνει" ο Ίβιτς - "Μπαμ" που δεν έχει γράψει κανένας
| 2020-01-03 13:56:00

Ποιος Μπάρμπα; Θα τους "κουφάνει" εντελώς ο Ίβιτς - Σκάει "μπαμ" που δεν έχει γράψει κανείς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Μπάρμπα; Θα τους "κουφάνει" εντελώς ο Ίβιτς - Σκάει "μπαμ" που δεν έχει γράψει κανείς!

Γιατί παίζουν... μπουνιές. Όπως το έκανε με Καρέρα. Τι... ψήνεται;

Όσα γνωρίζει ο νοικοκύρης, λένε, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Και σίγουρα, ως προς το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Ίλια Ίβιτς (μάλλον πρέπει να) ξέρει καλύτερα.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εμφανίστηκε στη χθεσινή πρώτη για το νέο χρόνο της ομάδας στο προπονητικό της κέντρο και ουσιαστικά, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να μη δίνουν σημασία στα όσα γράφονται και λέγονται, κάνοντας λόγο για άμεσες αφίξεις.

Και η αλήθεια είναι πως αυτή η δήλωση παίζει... μπουνιές με τα όσα προκύπτουν στο μεταγραφικό επίπεδο της ομάδας τις τελευταίες μέρες. Τα ήξοις αφίξοις με την υπόθεση του Φεντερίκο Μπάρμπα, που από εκεί που εμφανίζονταν ως μια περίπτωση (κοντά) κλεισμένη, πλέον οι Κιτρινόμαυροι παρουσιάζονται να την έχουν αφήσει εξετάζοντας άλλες εναλλακτικές.

Τα όσα διαδραματίζονται αναφορικά με το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα για τον Πέτρο Μάνταλο, που αρχικά η ΑΕΚ εμφανίζονταν αρνητική στο να συζητήσει οτιδήποτε δεν ξεπερνούσε τα 6 εκατ. ευρώ, στη συνέχεια αυτό το ποσό "προσαρμόστηκε" στον ρεαλισμό (4 εκατ. ευρώ), με το μπαλάκι να ρίχνεται στον αρχηγό της, ο οποίος με τη σειρά του αρχικά παρουσιάστηκε ως θετικός στη μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία, κάτι που όμως άλλαξε τις τελευταίες ώρες.

Αλλά και το συνολικό κομμάτι των διαρροών και του ρεπορτάζ, που πριν την αλλαγή του χρόνου ήθελε την Ένωση να φέρνει τουλάχιστον δύο παίκτες στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, μόνο και μόνο για να διαφοροποιηθεί αυτή η τάση, αμέσως μετά την είσοδο του νέου χρόνου, με την ΠΑΕ να εμφανίζεται πως δεν βιάζεται για τις μεταγραφές της, είναι όλα στοιχεία που αν μη τι άλλο (και πολύ ευγενικά) είναι άκρως αντικρουόμενα.

Είπαμε όμως. Κρατάμε τα όσα ξέρει ο... νοικοκύρης. Εν προκειμένω ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος και στο θέμα του προπονητή απέδειξε πως και αντανακλαστικά έχει και ξέρει να κινείται μακριά από τα φώτα και χωρίς να επηρεάζεται από το κλίμα που διαμορφώνεται (συχνά όπως φυσάει ο αέρας) από τα όσα γράφονται και κυκλοφορούν στα media.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τον "τελειώνει" από ΑΕΚ ο Καρέρα - Βασικός Έλληνας διεθνής - Θέλει τον αναπληρωματικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags