Facebook Pixel Sportdog.gr | Εθισμένος στο τζόγο ο Ρούνεϊ! Αποκάλυψε ότι έχασε 700.000
| 2020-01-03 23:23:00

Εθισμένος στο τζόγο ο Ρούνεϊ! Αποκάλυψε ότι έχασε 700.000

Sportdog Team
Εθισμένος στο τζόγο ο Ρούνεϊ! Αποκάλυψε ότι έχασε 700.000

Ο Άγγλος επιθετικός δεν μπορούσε να ξεφύγει από αυτήν τη συνήθεια.

Τον εθισμό στον τζόγο την περίοδο που φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός έχασε πολλά χρήματα στο διαδικτυακό στοίχημα όπως είπε σε εκδήλωση στοιχηματικής εταιρίας που αποτελεί βασικό χορηγό της Ντέρμπι Κάουντι στην οποία αγωνίζεται πλέον.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός ήταν ο βασικός ομιλητής σε εκδήλωση που αφορούσε τον συνετό στοιχηματισμό και αποκάλυψε την δική του οδυνηρή εμπειρία: «Εκείνη την εποχή ήμουν ένας πιτσιρικάς που κέρδιζε πάρα πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο. Όταν παίζαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέναμε στο ξενοδοχείο, με την Αγγλία μέναμε από 7 έως 10 μέρες. Βαριέσαι αφόρητα και χρειάζεσαι να βρεις πράγματα για να γεμίσεις τον χρόνο σου. Ο τζόγος ήταν ένα από αυτά. Ήταν εύκολο να τοποθετήσω στοιχήματα μέσω τηλεφώνου. Δεν αισθανόσουν ότι πόνταρες αληθινά χρήματα, δεν ήταν όπως για παράδειγμα να μπεις σε ένα μαγαζί σε ένα ματς, όπου υπάρχουν όρια.

Πριν καν το καταλάβεις έχεις χάσεις ήδη αρκετά και δεν καταλαβαίνεις πια πόσα χρήματα ποντάρεις. Στην αρχή κέρδιζα και νόμιζα ότι ήταν εύκολα χρήματα. Σε κοροϊδεύει στην αρχή και στο τέλος κατέληξα να χάνω πολλά χρήματα, βρέθηκα πολύ μέσα. Κατέληξα να παίζω για να προσπαθήσω να πάρω πίσω τα χαμένα. Είσαι εκεί για να παίζεις για την χώρα σου ή την ομάδα σου και καταλήγεις να χάνεις χρήματα με ένα τρόπο όπως ήμουν εγώ τότε, με επηρέαζε. Ευτυχώς κατάφερε να πληρώσω αυτά που έχασα και δεν πόνταρε ποτέ ξανά. Έμαθα από τα λάθη μου. Αν συνεχίζεις να ποντάρεις, τότε είναι που χάνεις περισσότερα. Τότε είναι που μπορείς να μπλέξεις σε πολύ άσχημες καταστάσεις».

Ο Ρούνεϊ είπε, ότι πίσω στο 2008 είχε χάσει 80.000 λίρες μέσα σε 2 ώρες, ενώ είχε βρεθεί να χάνει 700.000 λίρες μέσα σε διάστημα 5 μηνών, κάτι που δεν επηρέασε μόνο την απόδοσή του, αλλά προκάλεσε και τριγμούς στον γάμο του.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags