Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτήν την ομάδα υποστήριζε ο οπαδός που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη
| 2020-01-05 21:24:00

Αυτήν την ομάδα υποστήριζε ο οπαδός που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτήν την ομάδα υποστήριζε ο οπαδός που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Το Sportdog έκανε ρεπορτάζ για το τραγικό δυστύχημα.

Όλο το πανελλήνιο έχει σοκαριστεί με την είδηση του τραγικού θανάτου 28χρονου υπήκοου Βουλγαρίας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μετά από επεισόδιο μεταξύ οπαδών.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το μεσημέρι της Κυριακής διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, τρείς αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος κατέληξε και τα αίτια θανάτου του ερευνώνται. Οι πληροφορίες των Αρχών, οι έρευνες των οποίων βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης, υποστηρίζουν, ότι ο Βούλγαρος που σκοτώθηκε, βρισκόταν μετά την επίθεση επί του οδοστρώματος, πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει το Sportdog.gr, οι Βούλγαροι είναι οπαδοί της Μπότεβ Πλόβντιβ (Botev Plovdiv), η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του βουλγάρικου πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης, μετά από 20 αγωνιστικές.

Οι οπαδοί της Μπότεβ έχουν αδελφοποιηθεί άτυπα με αυτούς του Άρη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη ήταν προκειμένου να παρακολουθήσουν το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags