Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανατροπή από Βαρούχα – Κανένα πέναλτι στον ΠΑΟ – "Τον πάτησε, αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-05 22:23:00

Ανατροπή από Βαρούχα – Κανένα πέναλτι στον ΠΑΟ – "Τον πάτησε, αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή από Βαρούχα –  Κανένα πέναλτι στον ΠΑΟ – "Τον πάτησε, αλλά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί θεωρεί σωστές τις αποφάσεις του Γκεστράνιους.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει παράβαση σε καμία από τις δύο φάσεις του ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης όπου ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας εξηγώντας μάλιστα και γιατί δεν έδειξε την άσπρη βούλα ο Γκεστράνιους παρά την χρήση VAR.

Σχολιάζοντας λοιπόν τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, τόνισε αρχικά πως δεν υπάρχει παράβαση στο 9’ ούτε και πέναλτι στον Μπουζούκη. «Αν υπήρχε παράβαση, θα ήταν πέναλτι και κόκκινη. Όμως τσέκαραν το VAR και σωστά δεν έδωσαν κάποια παράβαση», ανέφερε σχετικά.

Από εκεί και πέρα, επιβεβαίωσε πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Γιόχανσον στο 27’ ως οφσάιντ, ενώ σημείωσε πως στο 33’ δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τσιμίκα στον Γιόχανσον που έπεσε εντός περιοχής.

Τέλος, για την επίμαχη φάση του 51ου λεπτού όπου ο Μπα πάτησε εντός περιοχής τον Μακέντα, σημείωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι και εξήγησε ότι: «οι δύο παίκτες προσπαθούν να πατήσουν στο έδαφος και άσχετα αν υπάρχει πάτημα ή όχι, δεν υπάρχει πρόθεση καμία και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή κίνηση Μαρινάκη πριν το ντέρμπι - Με ποιον είχε τετ α τετ, τι του αποκάλυψε (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags