Facebook Pixel Ερασιτέχνης Άρης για τον θάνατο οπαδού: "Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει - Έχει ξεφύγει η κατάσταση"
| 2020-01-06 16:05:00

Ερασιτέχνης Άρης για τον θάνατο οπαδού: "Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει - Έχει ξεφύγει η κατάσταση"

Sportdog Team
Ερασιτέχνης Άρης για τον θάνατο οπαδού: "Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει - Έχει ξεφύγει η κατάσταση"

Διαβάστε τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε σήμερα ο Ερασιτέχνης Άρης, καλώντας τις αρχές να λάβουν τα μέτρα τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Α.Σ. Άρης:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη και την αγανάκτησή του για το θάνατο του 28χρονου Βούλγαρο οπαδό της Πλόβτνιβ, την Κυριακή 05/01/2020. Μία τραγωδία η οποία έλαβε χώρα μετά από επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και άλλοι φίλαθλοι της βουλγαρικής ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι του Σαββάτου, από οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ., όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Και η ευθύνη της Αστυνομίας και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Λάζαρου Μαυρόπουλου, είναι μεγάλη. Είναι αδιανόητο να κυκλοφορούν ανενόχλητα δεκάδες μηχανάκια με οπαδούς που φέρουν λοστούς και να προκαλούνται θάνατοι μέσα στο κέντρο της πόλης, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.

Τα σχετικά φαινόμενα αυξάνονται και η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ως εκ τούτου, καλούμε τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα, ώστε να εξαλειφθούν τέτοιες επιθέσεις θανάτου. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα αποταθεί στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και Πολιτισμού / Αθλητισμού, στέλνοντας σχετική επιστολή, αφού είναι ανεπίτρεπτο η Θεσσαλονίκη να μετατραπεί σε «Φαρ Ουέστ».

Επίσης, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το γεγονός ότι αρκετά Μ.Μ.Ε. έκαναν λόγο για «ραντεβού θανάτου», προσπαθώντας να εξισώσουν τους θύτες με το θύμα. Εκτός αν πρόκειται για «ραντεβού θανάτου» το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έπιναν τον καφέ τους και ένα μάτσο άνανδροι τούς επιτέθηκαν εν ψυχρώ, δίπλα σε οικογένειες και παιδιά που απολάμβαναν τη βόλτα τους, μέρα Κυριακή. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα αποστείλει τα σχετικά στοιχεία στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, γιατί και η παραπληροφόρηση, ειδικά σε τόσο σοβαρά θέματα, έχει και τα όριά της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags