Facebook Pixel Ο λόγος που διασπάστηκαν οι Έλληνες διαιτητές
| 2020-01-06 21:08:00

Διαφώνησαν και τα... σπάσανε! Αυτό που έγραψε το Sportdog ο λόγος που διαίρεσε τους διαιτητές

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Διαφώνησαν και τα... σπάσανε! Αυτό που έγραψε το Sportdog ο λόγος που διαίρεσε τους διαιτητές

Το παρασκήνιο πίσω από τη διάσπαση της άτυπης επιτροπής.

Ο λόγος που διασπάστηκαν οι Έλληνες διαιτητές

Εξελίξεις είχαμε ανήμερα των Θεοφανείων στην ελληνική διαιτησία. Όπως σας πληροφόρησε το Sportdog.gr, Θανάσης Τζήλος, Τάσος Παπαπέτρου και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από την Επιτροπή εκπροσώπησής των διαιτητών και όλα δείχνουν, ότι η περίφημη «ενότητα» που προέβαλλαν οι σφυρίχτρες της Super League τον τελευταίο καιρό ήταν εφήμερη.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει, ότι οι τρεις διαιτητές που αποχώρησαν πήραν αυτήν την απόφαση μετά από κάποιους χειρισμούς και διαφωνίες ειδικά στο διήμερο των διαβουλεύσεων για την άρση ή μη της αποχής.

Η ουσία του προβλήματος όμως είναι άλλη και αφορά το ρεπορτάζ που είχε γράψει το Sportdog.gr, την ημέρα που ανακοινώθηκε η άρση της αποχής.

Σε σχετική ανάρτηση σας είχαμε πληροφορήσει για την έντονη δυσαρέσκεια για τη διαρροή που υπήρξε λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασής τους.

Συγκεκριμένα σε γνωστό παρασκηνιακό blog του διαδικτύου, το οποίο αποτελεί την ιντερνετική έκδοση γνωστής αθλητικής εκπομπής σε κανάλι, στο οποίο ιδιοκτήτης είναι μεγαλομέτοχος μεγάλης σουπερλιγκάτης ομάδας, διέρρευσε η ύπαρξη... πλειοψηφικού ρεύματος στις τάξεις των διαιτητών, αποκαλύπτοντας, ότι οι διαιτητές Παπαπέτρου, Τζήλος, Ευαγγέλου, Παπαδόπουλος και Σιδηρόπουλος είχαν ταχθεί υπέρ της λήξης της αποχής.

Αυτή η διαρροή των ονομάτων που αντικατόπτιριζε την ψήφο που επέλεξαν για το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος προκάλεσε πολύ μεγάλο θέμα στις τάξεις της ελληνικής διαιτησίας.

«Είναι άλλο πράγμα να διαρρεύσει η άρση αποχής και άλλο να ειπωθεί πως ψήφισαν αναφέροντας συγκεκριμένα ονόματα», έλεγαν οι διαιτητές στις μεταξύ τοςυ συζητήσεις και ισχυρίζονταν ότι η διαρροή ήταν ένα αντισυναδελφικό χτύπημα κάτω από τη ζώνη, αφού τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τα βλέπουν μόνο τα πέντε άτομα που αποτελούν το... άτυπο όργανο των διαιτητών.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ γράφτηκε την Πρωτοχρονιά και έξι μέρες μετά βλέπουμε, ότι Παπαπέτρου, Τζήλος και Ζαχαριάδης αποτελούν παρελθόν μετά από διαφωνίες, με πιο βασική τη διαρροή στον Τύπο του τρόπου που ψήφισαν οι διαιτητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Χιμένεθ! Ποιος Μάνταλος; - "Αρπάζει" τον αγαπημένο των ΑΕΚτζήδων - Προ των πυλών το deal!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags