Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρα που "πωρώνει" τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Δεν είμαι απλός παίκτης, είμαι οπαδός"!
| 2020-01-06 22:47:00

Ατακάρα που "πωρώνει" τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Δεν είμαι απλός παίκτης, είμαι οπαδός"!

Sportdog Team
Ατακάρα που "πωρώνει" τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Δεν είμαι απλός παίκτης, είμαι οπαδός"!

Φοβερή δήλωση από "ερυθρόλευκο" άσο.

Ο Ομάρ Ελαμπντεαλουί παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα SvenskaFans.com με αφορμή τη νίκη του Ολυμπιακού στο "αιώνιο" ντέρμπι και εξέφρασε το πάθος του για τους Πειραιώτες, καθώς και το συναισθήματα που του προκαλεί το να φορά το περιβαχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Είμαι πολύ καιρό και δεν είμαι ένας απλός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αλλά ένας οπαδός του. Ο Σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα και μου έχει προσφέρει. Το να φορέσω το περιβραχιόνιο του είναι σπουδαίο. Είναι τιμή και δεν έχουν πολλοί άνθρωποι αυτή τη δυνατότητα».

Για τον συμπατριώτη οτυ, Γκίας Ζαχίντ: «Ο Ζαχίντ είναι καλός φίλος μου. Μιλήσαμε λίγο πριν το παιχνίδι, αλλά μετά το ματς δεν είχε την καλύτερη διάθεση λόγω της ήττας, οπότε δεν τον πρόλαβα. Θα τα πούμε άλλη στιγμή».

Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ωστόσο, δεν είχε την ίδια αίσθηση επειδή έλειπε ο κόσμος μας. Συνήθως, σε τέτοια παιχνίδια δημιουργεί θόρυβο και όμορφη ατμόσφαιρα. Το πιο σημαντικό ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, παρότι δεν παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας».

Για την απόδοση του Ολυμπιακού και την απουσία οπαδών στις εξέδρες: «Σε άλλα ματς είχαμε καλύτερη απόδοση, αλλά δεν παίρναμε τη νίκη. Οπότε, έχει μεγάλη σημασία που νικήσαμε και δεν χάσαμε βαθμούς. Είναι διαφορετικό όταν δεν έχουμε κόσμο. Το γήπεδο μας γεμίζει σε αυτά τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags