Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό παρασκήνιο με Ρέτσο-Ολυμπιακό - Αυτός "κόβει" την επιστροφή - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης;
| 2020-01-07 10:40:00

Χοντρό παρασκήνιο με Ρέτσο-Ολυμπιακό - Αυτός "κόβει" την επιστροφή - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Χοντρό παρασκήνιο με Ρέτσο-Ολυμπιακό - Αυτός "κόβει" την επιστροφή - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης;

Κυκλοφορούν... 750.000 ευρώ που μπορεί να τα αλλάξουν όλα!

Ολυμπιακός - Παναγιώτης Ρέτσος: Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Ρέτσος αποχωρεί από τη Λεβερκούζεν, το όνομα του έπαιξε στα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, με τα σενάρια να υποστηρίζουν πιθανή επιστροφή του.

Ο ίδιος ο διεθνής στόπερ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη διάρκεια των γιορτών ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα, καμία κρούση και καμία ενημέρωση από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», επισήμανε πως πρόθεση του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και πως προφανώς κάποια στιγμή, στο μέλλον, θα ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Και είπε και την αλήθεια. Η Λεβερκούζεν έχει ενημερώσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως πρόθεση της είναι να παραχωρηθεί δανεικός ο 22χρονος αμυντικός ως το τέλος της σεζόν. Και ως εκεί. Χωρίς option αγοράς, χωρίς περαιτέρω δανεισμό. Αυτό είναι το «δύσκολο» της υπόθεσης, αφού οι ενδιαφερόμενες για τον Ρέτσο ομάδες θα ήθελαν αφενός τη θέσπιση συγκεκριμένου buy-out για τον Ελληνα άσο και αφετέρου, ιδανικότερα, ένα μεγαλύτερο διάστημα δανεισμού από το εξάμηνο που επιθυμούν οι «ασπιρίνες».

Θέμα διαπραγμάτευσης συνεπώς από εδώ και πέρα, αφού – επαναλαμβάνουμε – ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Παναγιώτη Ρέτσο υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός δεν είναι  μεταξύ αυτών (ή ακριβέστερα δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον μέχρι και τώρα). Και δεν θα μπορούσε να είναι αφού οι σχέσεις των «ερυθρόλευκων» με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας η οποία εκπροσωπεί τον Ρέτσο, τον Φάλι Ραμαντάνι, δεν είναι καθόλου καλές εδώ και αρκετό καιρό.

Αυτά βέβαια λύνονται προς χάρη ενός καλού deal (άλλωστε, για παράδειγμα, η πρόσφατη μετακόμιση του Μάρκο Μάριν στη Σαουδική Αραβία, ενός ακόμη δηλαδή πελάτη του Ραμαντάνι, έφερε στον Ολυμπιακό 750.000 ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούσαν στο ποσοστό μεταπώλησης του Γερμανού μέσου, που είχε κρατήσει ο Ολυμπιακός όταν συναίνεσε στην παραχώρηση του στον Ερυθρό Αστέρα). Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει ούτε… χαραμάδα για «σμίλεμα» των σχέσεων των δύο πλευρών, δεν υπάρχει τίποτα αναφορικά με εμπλοκή Ολυμπιακού στο (άμεσο)  μέλλον του Ρέτσου και απλώς περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση της Λεβερκούζεν με τις (δύο) ενδιαφερόμενες ομάδες και τη μορφή του deal που θα επιτευχθεί για τον δανεισμό του σε μία εξ αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει πόδι από τον Ολυμπιακό! Πρώτη αποχώρηση μετά τη νίκη με ΠΑΟ - Χαιρετάει ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags