Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σωτήρης Αλεξάνδροπουλος: Ποιος "άρπαξε" τον Έλληνα άσο
| 2020-01-07 12:20:00

"Xαμός" με Έλληνα παικταρά - Τον "έχασε" ο Ίβιτς - Εκεί υπέγραψε - "Μπαμ" στον Παναθηναϊκό!

του Νίκου Στεργίου
"Xαμός" με Έλληνα παικταρά - Τον "έχασε" ο Ίβιτς - Εκεί υπέγραψε - "Μπαμ" στον Παναθηναϊκό!

Απίστευτη εξέλιξη και... αρπαγή. Αποκάλυψη στα social media.

Παναθηναϊκός - Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Παραδοσιακός μήνας αλλαγών, ανανεώσεων συνεργασίας, νέων deal και γενικότερα ανακατατάξεων στο μανατζερικό πεδίο ο Ιανουάριος. Πολλοί ποδοσφαιριστές αυτή την εποχή (ελέω και της μεταγραφικής περιόδου) αλλάζουν ατζέντηδες, με τη χρονιά να ξεκινάει με μια ηχηρή αλλαγή, παρότι ο... εμπλεκόμενος ακόμη δεν έχει "σκάσει" απ' το (ποδοσφαιρικό) αυγό.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Αλεξάνδροπουλο, τον 18χρονο ταλαντούχο αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αυτήν τη στιγμή αναρρώνει από έναν τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα.

Κατά γενική ομολογία, ο νεαρός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση και στην ηλικία του και δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ήταν σταθερά στην επαγγελματική ομάδα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα, διεκδικώντας χρόνο συμμετοχής.

Εκπροσωπούνταν λοιπόν από τον Ίλια Ίβιτς. Από τη στιγμή όμως που ο Σέρβος ανέλαβε, στις αρχές του φθινοπώρου, ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, δεν ήταν (προφανώς) εύκολο να συντηρηθεί η συγκεκριμένη σχέση, με τον 18χρονο να πολιορκείται το τελευταίο διάστημα από σχεδόν όλη την εγχώρια μανατζερική πιάτσα.

Η επιλογή έγινε στην αυγή της νέας χρονιάς, με την οικογένεια του διεθνούς με τις μικρές εθνικές ομάδες μέσου, να επιλέγει την ProSport, την εταιρεία δηλαδή του Πασχάλη Τουντούρη και του Ανδρέα Κυριακόπουλου ως νέα του μανατζερική στέγη.

Η συνεργασία των δύο πλευρών επισφραγίστηκε με σχετικό ποστάρισμα στα social media της εταιρείας, η οποία εμπλουτίζει το έτσι κι αλλιώς πλούσιο πελατολόγιό της (εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Τσιμίκα, Βρουσάι, Χατζηγιοβάνη, Κολοβέτσιο, Ντουρμισάι, Κολοβό, Κίτσιου) με έναν από τους σημαντικότερους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές των ημερών μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "χουνέρι" σε Δώνη και Ρόκα - Δύο παίκτες βάζουν... φωτιά στον Παναθηναϊκό - Αδιέξοδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags