Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστια ομάδα για ρεκόρ αγοράς - "Χτυπάει" Έλληνα, "παιδί" του ΠΑΟ - Τον δίνουν με +30 "μύρια"!
| 2020-01-07 20:01:00

Τεράστια ομάδα για ρεκόρ αγοράς - "Χτυπάει" Έλληνα, "παιδί" του ΠΑΟ - Τον δίνουν με +30 "μύρια"!

του Νίκου Στεργίου
Τεράστια ομάδα για ρεκόρ αγοράς - "Χτυπάει" Έλληνα, "παιδί" του ΠΑΟ - Τον δίνουν με +30 "μύρια"!

Αδιανόητο σενάριο, "σεισμός" στην Ευρώπη. Το έμαθαν οι Πράσινοι;

Αδιαμφισβήτητο ότι μετά την περυσινή εξαιρετική σεζόν του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, το όνομα του Ody μπήκε στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Το ακόμη… καλύτερο; Πως η μέχρι στιγμής σεζόν του διεθνούς τερματοφύλακα στην Μπενφίκα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, με σειρά ρεκόρ και επιδόσεων που τον φέρνουν στην κορυφή των καλύτερων και αποτελεσματικότερων τερματοφυλάκων της Ευρώπης για την τρέχουσα σεζόν.

Απολύτως εύλογα, ήδη, το όνομα του να παίζει και να εμφανίζεται σε διάφορα σενάρια. Το τελευταίο, που ξεκίνησε από ελληνικά δημοσιεύματα και σήμερα… συνεχίζεται στην Πορτογαλία, θέλει τον Αγιαξ να ενδιαφέρεται πολύ ζεστά και να τον έχει στην κορυφή των επιλογών του για τον διάδοχο του Ονάνα. Ο Καμερουνέζος κίπερ δεδομένα το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το Αμστερνταμ (υπάρχει σχετική συμφωνία και ανακοινώσεις από τη διοίκηση του "Αίαντα"), χωρίς να αποκλείεται σχετική κίνηση και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οποτε τέλος πάντων και να γίνει, ο Βλαχοδήμος εμφανίζεται ως ο "εκλεκτός" των πρωταθλητών Ολλανδίας, οι οποίοι υπολογίζουν να εισπράξουν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 30 εκατ. ευρώ για τον Ονάνα. Καλά καλά βέβαια, αυτό πιθανότατα δεν φτάνει για να ικανοποιήσει την Μπενφίκα. Είναι χαρακτηριστικό πως το περασμένο καλοκαίρι, οι Λουζιτανοί δεν… άκουγαν τίποτα που να μην ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ με τη σεζόν που και φέτος κάνει ο Ελληνας κίπερ, το ποσό των μινίμουμ αξιώσεων τους έχει ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ (σ.σ. υπενθυμίζουμε πως ο Βλαχοδήμος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατ.).

Πόσο που όσο και αν ο Αγιαξ "καίγεται" για τον Βλαχοδήμο, όση… άπλα και αν έχει με τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει εισπράξει την τελευταία διετία από πωλήσεις, δεν διαθέτει για μεταγραφή, ειδικά τερματοφύλακα. Και ακόμη και αν κόντρα σε κάθε εκτίμηση, πάει για να κάνει ρεκόρ δαπάνης στην ιστορία του (γιατί τέτοια θα είναι μια πρόταση +30 εκατ. ευρώ), πολύ δύσκολα (αν όχι απίθανο…) να συγκινήσει τον Βλαχοδήμο η προοπτική του ολλανδικού πρωταθλήματος, ειδικά όταν γνωρίζει πως ομάδες από την ελίτ της Ευρώπης τον έχουν "λοκάρει" εν όψει καλοκαιριού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή-έκπληξη στον Παναθηναϊκό - Επιθυμία Πιτίνο - Κορυφαίο σενάριο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags