Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ενέα Μιχάι: Μίλησε για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στην χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ
| 2020-01-08 12:40:00

Προσγειωμένος! Οι πρώτες δηλώσεις Μιχάι για το ντεμπούτο του - Τι είπε για Φερέιρα

Sportdog Team
Προσγειωμένος! Οι πρώτες δηλώσεις Μιχάι για το ντεμπούτο του - Τι είπε για Φερέιρα

Έτοιμος να απογειώσει την καριέρα του.

ΠΑΟΚ - Ενέα Μιχάι: Μίλησε για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στην χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου:

Για την πρώτη του συμμετοχή μετά από έξι μήνες παρουσίας στον ΠΑΟΚ:

«Δε θεωρώ οτι η πρώτη μου συμμετοχή άργησε. Ο προπονητής είναι εκείνος που κρίνει, εκείνος που βλέπει καθημερινά τις προπονήσεις και οι λόγοι που θα αγωνιστεί ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι ξεκάθαροι σε εκείνον. Ο καθένας είναι επαγγελματίας, δουλεύει και περιμένει. Είμαι χαρούμενος για τη πρώτη μου συμμετοχή».

Για τη νίκη - πρόκριση επί του ΟΦΗ:

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, και εμείς βρεθήκαμε στο Ηράκλειο για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Είμαστε ένα σύνολο που όποιος του ζητηθεί να αγωνιστεί πρέπει να δείξει έτοιμος, και αυτό δείξαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν αποτελεσματικοί, ήμασταν σφικτοί πίσω και πήραμε το αποτέλεσμα».

Για την ήττα του περασμένου Σαββάτου με την οποία τελείωσε το σερί χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα:

«Καλώς ή κακώς ο αντίπαλος ήταν πολύ αποτελεσματικός, εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και μετά χάσαμε και την συγκέντρωσή μας. Δεν μας είχε γίνει εμμονή το αήττητο, σκεφτόμασταν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δε θεωρώ ότι η ήττα μας πείσμωσε. Απλά κοιτάξαμε μπροστά διότι ο στόχος δεν είναι τώρα αλλά τον Μάιο».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει νικήσει τη τρέχουσα σεζόν σε ντέρμπι:

«Είναι ένα κίνητρο αυτό... Πρέπει να διαβάσουμε τον αντίπαλο, να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Μας προβληματίζει το γεγονός πως δεν έχουμε κερδίσει ντέρμπι και θα πρέπει να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω πως η πρώτη νίκη σε ντέρμπι θα έρθει την Κυριακή».

Για την καθημερινότητά του στον ΠΑΟΚ:

«Δεν έχει καμία σχέση το επίπεδο της μιας ομάδας με την άλλη. Εγώ, καθημερινά κοιτάζω να βγαίνω νικητής στις προπονήσεις και να κερδίζω πράγματα από τους συμπαίκτες μου».

Για τον Γιόζιπ Μίσιτς:

«Είναι ο «εγκέφαλος» της ομάδας, και αυτό που βλέπετε στα παιχνίδια είναι αυτό που βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι τόσο απλός και καμία φορά το απλό είναι και το ωραίο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags