Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πρώτο του Ντούσκο και η... κηδεία της ΑΕΚ μέσα στο Φάληρο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-08 16:54:00

Το πρώτο του Ντούσκο και η... κηδεία της ΑΕΚ μέσα στο Φάληρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το πρώτο του Ντούσκο και η... κηδεία της ΑΕΚ μέσα στο Φάληρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί είχε συμβεί Σαν Σήμερα που σίγουρα πρέπει να ξέρετε.

Διαβάστε τις αναμνήσεις που δημοσιεύει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League:

1967

Με δύο συναρπαστικά παιχνίδια ξεκινά η σεζόν, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, με την ίδια εξέλιξη και σκορ.

Αφού ισοφαρίζονται από δύο φορές, ο Παναθηναϊκός επικρατεί του Άρη με 3-2 (41’ σουτ Γραμμός, 49’ σουτ Παπουτσάκης, 66’ σουτ Δομάζος – 47’ κεφαλιά Αλεξιάδης, 61’ σουτ Συρόπουλος) και ο Ηρακλής του Πανιωνίου επίσης με 3-2 (23’ σουτ Φυτίλης, 30’ σουτ, 55’ σουτ Καλλιοντζής – 33’ πέναλτι Θ. Ιντζόγλου, 52’ σουτ Χάιτας).

1978

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ ξεκινάει τη χρονιά με δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα με τον τέταρτο ΠΑΟΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κάνει την τρίτη μόλις συμμετοχή του, μετά τον τραυματισμό του καλοκαιριού.

Με κεφαλιά στο 43’ πετυχαίνει το πρώτο από τα 64 γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 με κεφαλιά του Γιάννη Δαμανάκη, που είχε μπει στο ημίχρονο, στο 67’.

1984

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος, αλλά τέταρτος στη βαθμολογία, καθώς έχει εννέα ισοπαλίες και μόνο πέντε νίκες. Μάλιστα και τα έξι τελευταία του εκτός έδρας είναι ισόπαλα.

Ο Εθνικός τον υποδέχεται στο Νέο Φάληρο, όπου δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο η ομάδα του Καζιμίερτς Γκόρσκι πιάνει εξαιρετική απόδοση και σπάει το αήττητο του ΠΑΟΚ με το εντυπωσιακό 3-0 (9’ σουτ Πήττας, 76’ σουτ Κοτίδης, 88’ σουτ Λιόλιος).

2000

Ο Απόλλων έχει κάνει πρωτοχρονιά χωρίς νίκη στην έδρα του και με άμεσο τον κίνδυνο υποβιβασμού.

Υποδέχεται την ΑΕΚ, που είναι αήττητη εκτός έδρας, αλλά έχει χάσει τέσσερα στην έδρα της και έχει απομακρύνει από την τεχνική της ηγεσία τον Τουμπάκοβιτς.

Σε ένα από τα συναρπαστικότερα παιχνίδια της σεζόν, ο Απόλλων επικρατεί με 3-2 (26’ σουτ Λαμπριάκος, 63’ σουτ Καρανικόλας, 90’ σουτ Τσίριτς – 48’ σουτ Μπιέκοβιτς, 89’ σουτ Καλιτζάκης), αφού η ΑΕΚ τον ισοφαρίζει δύο φορές, ο Ατματσίδης αποκρούει πέναλτι του Λαμπριάκου, και ο Ζόραν Τσίριτς, που πετυχαίνει στην εκπνοή το νικητήριο αποβάλλεται, όπως και ο Βουρεξάκης στο 37’ και ο Ζήκος στο 65’!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags