Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στην Έβερτον! Ντου οπαδών, ζήτησαν να μιλήσουν με τους παίκτες
| 2020-01-08 18:35:00

Χαμός στην Έβερτον! Ντου οπαδών, ζήτησαν να μιλήσουν με τους παίκτες

Sportdog Team
Χαμός στην Έβερτον! Ντου οπαδών, ζήτησαν  να μιλήσουν με τους παίκτες

Η ήττα από τη Λίβερπουλ ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας βρέθηκαν την Τετάρτη οι οπαδοί της Έβερτον που φαίνεται, ότι εξοργίστηκαν από την ήττα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λίβερπουλ.

Οι οπαδοί των «εφοπλιστών», απαίτησαν να βγουν μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές για να τους μιλήσουν και να τους... ξυπνήσουν ενόψει της συνέχειας της σεζόν, ενώ, απείλησαν να συγκεντρωθούν περισσότεροι έξω από τις εγκαταστάσεις αν το αίτημά τους δεν έβρισκε ανταπόκριση από τον σύλλογο!

Όπως αναφέρουν οι Times, οι άνθρωποι της Έβερτον ενημερώθηκαν από τους άνδρες ασφαλείας των εγκαταστάσεων του κλαμπ πως υπήρχε κόσμος έξω από την πύλη και απαιτούσε να παρουσιαστεί αντιπροσωπεία των παικτών για να μιλήσουν μαζί τους.

«Αν δεν έρθει κανείς θα φωνάξουμε περισσότερους...» έλεγαν οι οπαδοί που τελικά μίλησαν απλά με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ομάδας, Μαρσέλ Μπραντς, ο οποίος κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να ηρεμήσει τον κόσμο...

Οι οπαδοί της Έβερτον δεν μπορούσαν να δεχθούν τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας έπειτα από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και το γεγονός πως η ομάδα τους ηττήθηκε από τα... πιτσιρίκια του Κλοπ, από τη στιγμή που ο Γερμανός έκανε πολλές αλλαγές και είδε τους νεαρούς παίκτες της ομάδας του να τον δικαιώνουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags