Facebook Pixel Σωτήρης Γεωργούντζος – Ολυμπιακός: Μυθικός Γεωργούντζος: "Πρέπει ο Μαρινάκης να του κάνει κλειστό πενταετές, είναι ο νέος Αναστόπουλος"!
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-08 20:14:00

Μυθικός Γεωργούντζος: "Πρέπει ο Μαρινάκης να του κάνει κλειστό πενταετές, είναι νέος Αναστόπουλος"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μυθικός Γεωργούντζος: "Πρέπει ο Μαρινάκης να του κάνει κλειστό πενταετές, είναι νέος Αναστόπουλος"!

"Τι μου είπε ο Κούγιας - 0-3 στο Καραϊσκάκη". Ρεσιτάλ στο sportdog!

Σωτήρης Γεωργούντζος – Ολυμπιακός: Μεγάλες στιγμές έζησε η Καλαμάτα το μεσημέρι της Τετάρτης χάρη στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Το γήπεδο της Μαύρης Θύελλας γέμισε με χιλιάδες κόσμο και από την περιγραφή αυτού του ιστορικού παιχνιδιού δεν θα μπορούσε να λείψει, όπως ο Μάης από τη Σαρακοστή, ο Σωτήρης Γεωργούντζος. 

Ο Μεσσήνιος σπορτκάστερ πήρε θέση δίπλα στον Διονύση Βερβελέ στη μετάδοση του αγώνα από το sport24 radio, ψυχαγώγησε με μεγάλες ατάκες τους ακροατές και το sportdog τού ζήτησε να καταθέσει τις εντυπώσεις του από το ματς.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος στάθηκε στην παρουσία του Ραντζέλοβιτς τον οποίο παρομοίασε με τον Νίκο Αναστόπουλο, εγκωμίασε Μάρκοβιτς και Λάζαρο, ενώ με τον γνωστό γλαφυρό του τρόπο, μίλησε για πρόκριση της Καλαμάτας στο Καραϊσκάκη, παρακαλώντας τον θεό να μην πέσει κατηγορία η ομάδα που αγαπάει.

Καταρχάς πώς είδες την Καλαμάτα που τόσο αγαπάς;

"Καλά τα πήγε. Έχασε βέβαια. Ήταν επιτυχία γι' αυτήν που έφαγε μόνο δύο. Την είχα για πέντε με έξι γκολ. Είμαστε χάλια. Έχουμε σε δέκα αγώνες εννιά ήττες και μία ισοπαλία. Αν ο Ράκιτς ήταν νεότερος θα μπορούσε να βάλει κάποιο γκολ".

Πώς σου φάνηκε ο Λάζαρος που επέστρεψε από τον τραυματισμό;

"Ήταν πολύ καλός, έβαλε και γκολ. Είχε πει ότι θα μου το αφιέρωνε, αλλά του είπε «όχι, θα μας κράξουνε». Μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος στην Καλαμάτα. Τον αποθέωσαν όλοι".

Ποια είναι η άποψη που σχημάτισες για τον Ραντζέλοβιτς που σημείωσε ωραίο γκολ;

"Είναι παιχτούρα. Θα γράψει ιστορία. Πρέπει ο Μαρινάκης να του κάνει κλειστό πενταετές συμβόλαιο. Τώρα, χωρίς καθυστέρηση. Είναι ο νέος Αναστόπουλος. Μου άρεσε πάρα πολύ".

Πώς είδες τον Μάρκοβιτς;

"Ήταν καλός! Μου θύμισε τον Μάρτιν Νοβοσέλατς, το μεγαλύτερο στόπερ στην ιστορία του Ολυμπιακού όλων των εποχών. Κάποιοι λένε για τον Μέλμπεργκ, αλλά ο Βερβελές (σ.σ. καθόταν δίπλα του) εγκρίνει την άποψή μου. Θα πάει μπροστά αυτός. Γενικά όλοι οι νέοι του Ολυμπιακού μου άρεσαν πολύ. Και ο Αλέν ο τερματοφύλακας ήταν καλός, αν και έκανε κάποιες γκάφες που δεν κόστισαν στον Ολυμπιακό. Θέλει παιχνίδια. Είναι ωραίο παιδί, σαν τον Αλέν Ντελόν. Πρέπει να πάρει ματς, να μπαρουτοκαπνιστεί".

Στη μετάδοσή σου στο sport24 radio είπες ότι ο Αλέξης Κούγιας ξεχώρισε δύο παίκτες της Καλαμάτας. Μπορείς να μας πεις ποιοι είναι αυτοί;

"Όταν είχε παίξει η Καλαμάτα με την ΑΕΛ, ο Κούγιας είχε πει για τον Αλεξόπουλο (πέτυχε τότε χατ-τρικ), ότι είναι μεγάλος παίκτης και θα κάνει καριέρα. Εγκωμίασε όμως και τον Στεφανάκο. Είχε πει ότι αυτός σε ένα χρόνο θα παίξει Εθνική Ελλάδας".

Δεν σε παραξένεψε η παρουσία του ηγέτη της ΑΕΛ στις εξέδρες, όταν πριν μερικούς μήνες υπήρξαν κάποιες ανταλλαγές φιλοφρονήσεων με τον Χρήστο Παπαδημητρίου;

"Ο Παπαδημητρίου έφυγε από την ομάδα. Τα έσπασαν εδώ και δύο μήνες. Αυτή ήταν η πλευρά της Καλαμάτας με αεκτζήδικα φρονήματα. Τώρα που ανέλαβε ο Πρασσάς που είναι ολυμπιακών φρονημάτων και θέλει να κάνει ερυθρόλευκη στροφή. Είναι προπονητής και ο Βούζας στην ομάδα. Λέτε να μας λυπήθηκε γι' αυτό ο Ολυμπιακός; Μπορεί...".

Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι ως επιμύθιο;

"Η Καλαμάτα είναι τελευταία ομάδα στη Football League και κόβει 5.000 εισιτήρια. Αν ήταν μεγαλύτερο το γήπεδο θα έκοβε 10.000. Είναι κρίμα. Παρακαλώ τον Θεό να κάνει κάτι, να μην πέσει η Καλαμάτα. Πείτε και στους αναγνώστες σας να προσευχηθούν. Είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να παίζει στα χωριά και στα λαγκάδια, στις αλάνες, στα βλαχιώτικα, στις βάρδες, στις ζακύνθους και στις κεφαλλονιάδες. Η Καλαμάτα μεταμορφώνεται στα μεγάλα ματς γιατί έχει βαριά φανέλα. Έχει ψυχολογία μεγάλης ομάδας. Αποκλείσαμε την ΑΕ Καραϊσκάκης, ομάδα Super League 2. Πετάξαμε έξω την ΑΕΛ που είναι στη Super League 1. Παίξαμε αξιοπρεπώς με τον Ολυμπιακό. Και όπως είπα και στο βίντεο στο sportstonoto.gr, μπορούμε να νικήσουμε μέσα στο Καραϊσκάκη. Γιατί όχι; Δεν μπορούμε ένα 0-3;".

 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Σαββίδη - Ο ΠΑΟΚ την κλοπη της χρονιάς με Έλληνα άσο απο κορυφαία ομάδα της Αθήνας!
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags