Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή σπόντα Μαχλά για Θεοδωρίδη! «Δεν ξέρουν τι λένε»
| 2020-01-08 22:18:00

Τρελή σπόντα Μαχλά για Θεοδωρίδη! «Δεν ξέρουν τι λένε»

Sportdog Team
Τρελή σπόντα Μαχλά για Θεοδωρίδη! «Δεν ξέρουν τι λένε»

Αφήστε το ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί το μήνυμα του Κρητικού.

Αιχμηρός ήταν ο Νίκος Μαχλάς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε στο Metropolis 95,5 όπου αναφέρθηκε στη διαφορά που έκανε ο Μίσιτς, την κόντρα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα, σχολίασε την μάχη της εξάδας αλλά και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έριξε και έμμεση σπόντα για τον Σάββα Θεοδωρίδη λέγοντας «βγαίνουν μεγάλοι άνθρωποι και μιλούν».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Το παιχνίδι ήταν καθαρά υπέρ μιας ομάδας που έδειξε να το θέλει περισσότερο, το βάθος και αυτή η ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ έπρεπε να δώσει μεγαλύτερη σημασία στο παιχνίδι αλλά η ποιότητα του ΠΑΟΚ έκανε την διαφορά ειδικά μετά το χαμένο ματς από τον Αρη, ο ο ΠΑΟΚ έδειξε πως ήταν πιο αποφασισμένος να πάρει το ματς. To πρότζεκτ που χτίζει ο ΟΦΗ χρειάζεται χρόνο, ο ΠΑΟΚ είναι μια έτοιμη ομάδα και πρωταγωνιστεί. Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι, ανοιχτό και έδειξαν την ποιότητά τους από την αρχή οι δύο ομάδες».

Για την διαφορά που έκανε ο Μίσιτς στο παιχνίδι: «Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που τον έχει, είναι εκπληκτικός, έλειπε από τον ΠΑΟΚ και κάνει δουλειά σε πολλά μέτωπα. Εχει πολύ μεγάλη ποιότητα στο μυαλό ο Μίσιτς. Δεν είναι το καθαρό δεκάρι, είναι ένας παίκτης που έχει τα φόντα να είναι σε όλα τα μήκα και πλάτη του γηπέδου και να κάνει περισσότερες δουλειές από το να βγάλει μια ασίστ, μπορεί να κόψει, είναι ένα λαχείο που έτυχε στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ψάχνεται γιατί άφησε πολλά κενά με τον Αρη πίσω και τα πλήρωσε. Η έπαρση που έβγαλε και οι χώροι που άφησε τους πλήρωσε, το είδε ο Φερέιρα και γι΄αυτό είδαμε τριάδα στα χαφ στο Ηράκλειο. Είχε παίκτες που μπορούν να κόψουν αλλά και να προωθήσουν την μπάλα μπροστά. Ο Γιαννούλης είναι παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής».

Για την μάχη του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι τα πλέι οφ θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός αν είχε προηγηθεί. Αν είναι προσγειωμένος και συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ όπως στο ματς με τον ΟΦΗ, τότε έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Βγάζει σοβαρότητα και έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ του».

Για την μάχη της εξάδας: «Πιστεύω πως ο Αρης αν συνεχίσει έτσι, ειδικά όπως τον είδαμε με τον ΠΑΟΚ, θα είναι στην εξάδα. Ο ΟΦΗ αν βελτιώσει λίγο το ρόστερ του θα είναι και αυτός στην εξάδα, ίσως και ο Ατρόμητος, η Ξάνθη, η ΑΕΛ θα είναι μία από τις ομάδες που θα βρεθούν στα πλέι οφ».

Και κατέληξε: «Εχει καταντήσει αηδία να βγαίνουν μεγάλοι άνθρωποι και να μην ξέρουν τι λένε. Εχουν γίνει πάρα πολλά καλά παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, πρέπει να αρχίζουμε όλοι να διαφημίζουμε το πρωτάθλημά μας και να το πάρει ο καλύτερος. Πρέπει να σταματήσουν οι γύρω γύρω να μιλάνε, ο κόσμος έχει βαρεθεί να διαβάζει τα ίδια και τα ίδια, το ποδόσφαιρο θέλει αλλαγές και να σταματήσουμε να κάνουμε για τα υπόλοιπα. Μόνο έτσι θα ανεβάσουμε το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Είδα το Αρης-ΠΑΟΚ και μου άρεσε που παραδέχθηκε ο ΠΑΟΚ ότι δίκαια κέρδισε ο Αρης, όπως έκανε και χθες ο προπονητής του ΟΦΗ στο παιχνίδι Κυπέλλου. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, απλά να υπάρχουν κάποια όρια και να μην πετάνε πυρσούς μέσα στο γήπεδα. Αυτό είναι το ταμπεραμέντο μας, όπως και στην Λατινική Αμερική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags