Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τρίβουν τα χέρια τους Μαρινάκης και Σαββίδης - Ήρθαν Ελλάδα, σκάνε λεφτά!
| 2020-01-09 15:02:00

Τρίβουν τα χέρια τους Μαρινάκης και Σαββίδης - Ήρθαν Ελλάδα, σκάνε εκατομμύρια - Επική "μάχη"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρίβουν τα χέρια τους Μαρινάκης και Σαββίδης - Ήρθαν Ελλάδα, σκάνε εκατομμύρια - Επική "μάχη"!

Επιβεβαίωση sportdog από τις 11 Δεκεμβρίου. Ποιος θα πανηγυρίσει;

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αν μη τι άλλο, πιο... κατατοπιστικοί δεν θα μπορούσαμε να γίνουμε στο sportdog. Στις 11 Δεκεμβρίου δημοσιεύσαμε το τι ακριβώς... κάνει η Αταλάντα με το συνεχές της scouting στην Ελλάδα.

Τότε λοιπόν, τονίζαμε χαρακτηριστικά: "Μια ομάδα που δεν έχει γραφτεί πως συγκεκριμένα ενδιαφέρεται, αλλά η παρουσία της και το τσεκάρισμα από ανθρώπους της σε παιχνίδια τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ είναι η Αταλάντα.

Το scouting που γίνεται από τον ιταλικό σύλλογο και σε Κώστα Τσιμίκα και σε Δημήτρη Γιαννούλη είναι συνεχές. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι ως προς το άμεσο τουλάχιστον μέλλον. Η Αταλάντα ψάχνει αριστερό μπακ, τον ψάχνει όμως με προοπτική καλοκαιριού. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι δύο Ελληνες βρίσκονται σε μια ευρύτερη λίστα επιλογών που εξετάζει η περυσινή τριταθλήτρια του καμπιονάτο, χωρίς όμως -επαναλαμβάνουμε- να υπάρχει η πρόθεση για άμεση κίνηση για κανέναν από τους δύο.

Το γεγονός πάντως πως συνεχίζουν το τσεκάρισμα σημαίνει πως κανείς τους δεν περνάει απαρατήρητος. Να σημειωθεί βέβαια πως οικονομικότερη περίπτωση θεωρείται αυτή του μπακ του ΠΑΟΚ, αφού η ρήτρα του είναι χαμηλότερη από τις φημολογούμενες αξιώσεις του Ολυμπιακού για τον "Τσίμι" (σ.σ. ξεπερνάνε τα 10 εκατ.).

Οπως και να 'χει, για να το κλείσουμε, μην... αναρωτιέστε για ποιον έρχεται και θα είναι και απόψε στο γήπεδο, η Αταλάντα στην Ελλάδα. Τσιμίκας και Γιαννούλης είναι στο στόχαστρο της, αλλά μέχρι και τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές κανείς τους δεν έχει περάσει το επίπεδο του scouting. Ούτε όμως και κανείς τους έχει «κοπεί»...".

Χρειάζεται κάτι περισσότερο λοιπόν; Στο… πιάτο σας δίνουμε ειδήσεις που γράφονται έναν μήνα μετά! Η Αταλάντα, για να κάνουμε και την... επικαιροποιήση, συνεχίζει το scouting, έχοντας συνεχώς ανθρώπους της -ο τελευταίος που επισκέφθηκε το περασμένο Σ/Κ την Ελλάδα ήταν ο chief scout του συλλόγου- σε παιχνίδια του Δικεφάλου και του Ολυμπιακού. Και θα συνεχίσει να το κάνει, έχοντας αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή της στους δύο διεθνείς αριστερούς μπακ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος ΠΑΟΚ; Εκεί πήρε... μεταγραφάρα ο Μίσιτς - "Έχει την ποιότητα του Ράκιτιτς και του Μόντριτς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags