Facebook Pixel Ανατριχιάζουν τα λόγια του Τζέραρντ: "Ακόμα σκέφτομαι αυτό το γλίστρημα" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-09 17:07:00

Ανατριχιάζουν τα λόγια του Τζέραρντ: "Ακόμα σκέφτομαι αυτό το γλίστρημα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατριχιάζουν τα λόγια του Τζέραρντ: "Ακόμα σκέφτομαι αυτό το γλίστρημα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινεί με τις δηλώσεις του ο θρύλος της Λίβερπουλ.

Την 27η Απριλίου του 2014 δεν θα ξεχάσει ποτέ ο Στίβεν Τζέραρντ, καθώς πρόκειται για την ημερομηνία που ουσιαστικά έκρινε τον τίτλο στην Premier League υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Τότε η Λίβερπουλ υποδεχόταν την Τσέλσι, έχοντας προβάδισμα πέντε πόντων από την δεύτερη Σίτι, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Τότε ήταν που ο Τζέραρντ έκανε το περιβόητο γλίστρημα, που έδωσε την ευκαιρία στον Ντεμπά Μπα να ανοίξει το σκορ για τους "μπλε", οι οποίοι αργότερα έβαλαν και δεύτερο γκολ για το τελικό 0-2.

Αυτή η στιγμή είναι ακόμα χαραγμένη στο μυαλό του "Στίβι", ο οποίος παραδέχτηκε πέντε χρόνια μετά και στην εκπομπή του πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμι Κάραχερ, πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το περιστατικό.

«Καμιά φορά κάθομαι και σκέφτομαι αν έπρεπε να μείνω μια χρονιά ακόμα στη Λίβερπουλ. Προφανώς ο σύλλογος δεν κέρδισε τον τίτλο. Ποιος ξέρει, όμως; Ίσως έκανα τη διαφορά, ίσως να ΄ταν χειρότερα τα πράγματα» σημείωσε.

«Εάν ήσουν σε καλύτερη θέση θα μπορούσες να κόψεις εκείνο το γ*******ο γκολ. Αυτά τα γ******α μπακς. Πολύ ψηλά και ανοιχτά», πρόσθεσε.

«Το σκέφτομαι πολλές μέρες αυτό το γλίστρημα. Μια κατάκτηση, όμως, ενός τίτλου από την Λίβερπουλ θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Άνθρωποι έρχονται και μου λένε για να με κάνουν να νιώσω καλύτερα, πως το πρωτάθλημα έχει 38 ματς, πως δεν κρίθηκε εκεί ο τίτλος. Μέσα μου εγώ, όμως, ξέρω, ότι εκείνη η στιγμή ήταν πολύ μεγάλη» κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags