Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γκρίνια" από άσο του Ολυμπιακού: "Δεν είναι χαρούμενος - Έχει προτάσεις από top πρωταθλήματα"
| 2020-01-09 20:45:00

"Γκρίνια" από άσο του Ολυμπιακού: "Δεν είναι χαρούμενος - Έχει προτάσεις από top πρωταθλήματα"

Sportdog Team
"Γκρίνια" από άσο του Ολυμπιακού: "Δεν είναι χαρούμενος - Έχει προτάσεις από top πρωταθλήματα"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον μάνατζέρ του.

Μιλώντας στο novasports.gr, ο ατζέντης του Γιασίν Μεριά, Καλίντ Ραχμάν, εξέφρασε την απογοήτευση του πελάτη του για το γεγονός ότι έχει παραγκωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Ο Ραχμάν τόνισε πως ο Μεριά έχει μόνο τους Πειραιώτες στο μυαλότου, ωστόσο έριξε... λάδι στη φωτιά περί πιθανής αποχώρησής του, καθώς αποκάλυψε πως ο Τυνήσιος αμυντικός έχει προτάσεις από τρεις ομάδες από τη Γερμανία, μια από τη Γαλλία, καθώς και "κρούσεις" από Τουρκία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"O Γιασίν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και τον βοήθησε πολύ, δίνοντας του σημαντικές παραστάσεις. Όμως δεν μπορώ να κρύψω πως δεν είναι καθόλου χαρούμενος το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν παίζει αρκετά. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο αυτή τη στιγμή, όμως ο Μεριά έχει προτάσεις από δύο μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και από το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Έχει πολύ καλό όνομα στη Γερμανία και ενδιαφέρονται τρεις σύλλογοι από την Μπουντεσλίγκα, αλλά και μία ομάδα από το πρωτάθλημα Γαλλίας. Επαναλαμβάνω πως ο Γιασίν σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να παίζει περισσότερο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags