Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Η ανακοίνωση της χρονιάς: "Η ΠΑΕ Βόλος δεν υιοθετεί τις απόψεις του Δημάρχου του Βόλου..."
| 2020-01-09 22:21:00

Η ανακοίνωση της χρονιάς: "Η ΠΑΕ Βόλος δεν υιοθετεί τις απόψεις του Δημάρχου του Βόλου..."

Sportdog Team
Η ανακοίνωση της χρονιάς: "Η ΠΑΕ Βόλος δεν υιοθετεί τις απόψεις του Δημάρχου του Βόλου..."

Η ομάδα... παίρνει απόστασεις από τον Αχιλλέα Μπέο!
 

Αχιλλέας Μπέος: Στην αντεπίθεση περνά η ΠΑΕ Βόλος έπειτα από την απόφαση της NOVA να επιβάλλει κυρώσεις στην θεσσαλική ομάδα και να προαναγγείλει τη διακοπή της συνεργασίας τους από το προσεχές καλοκαίρι.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (9/1) η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποιεί την απόφασή της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της και την αποκατάσταση της κατάφωρης αδικίας εις βάρος της.

Παράλληλα σημειώνει πως η προσπάθεια των διοικούντων τη NOVA να δικαιολογήσουν την μη πληρωμή των δόσεων του συμβολαίου, συνδέοντας και συγχέοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου με την επίσημη θέση της ομάδας είναι εκ προοιμίου αποτυχημένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι τουλάχιστον παράδοξη η ανακοίνωση της NOVA σε ό,τι αφορά τις μεταξύ μας σχέσεις, όπως αυτές ρητά ορίζονται από το συμβόλαιο που έχουμε συνυπογράψει. Λέει πολλά κι αδιάφορα, αλλά για την ταμπακέρα ούτε κουβέντα. Το μόνο βέβαιο που από την ανακοίνωση αυτή προκύπτει είναι ότι μας υποχρεώνει να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και την αποκατάσταση της κατάφωρης σε βάρος της ομάδας μας αδικίας.

Η προσπάθεια των διοικούντων τη NOVA να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, εν προκειμένω την απαράδεκτη καθυστέρηση πληρωμής των δόσεων του συμβολαίου, συνδέοντας και συγχέοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου με την επίσημη θέση της ομάδας μας είναι εκ προοιμίου αποτυχημένη.

Για του λόγου το αληθές , στις 12/9/2019 με επιστολή μας  προς τη NOVA με αριθμό πρωτ. 1120 επισημαίνουμε ότι οι δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου έχουν να κάνουν καθαρά με προσωπικές του απόψεις και εκτιμήσεις που δεν υιοθετεί η ΠΑΕ Βόλος.

Ολοι γνωρίζουν την αγάπη του Δημάρχου για το ποδόσφαιρο και την ηθική στήριξη που παρέχει σε όλες τις ομάδες του Βόλου. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι τα όσα αστήρικτα, αναπόδεικτα και αυθαίρετα και με πρόδηλη σκοπιμότητα ισχυρίζεται η συνδρομητική τηλεόραση η απόσταση είναι χαώδης.

Εκτός πια και αν οι άνθρωποι της NOVA θεωρούν ότι το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, οιουδήποτε πολίτη, πόσο μάλλον ενός Δημάρχου, σε μια Δημοκρατία ακυρώνεται όταν η άποψη αυτή εναντιώνεται στα συμφέροντας και στις επιδιώξεις τους. Δυστυχώς γι αυτούς Δημοκρατία αλά καρτ δεν έχουμε στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags