Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: Χαμός με Φετφατζίδη και... Ίβιτς - Αυτή είναι η πρόταση - "Σκοτώνει" Μάνταλο;
| 2020-01-10 15:07:00

Χαμός με "Φέτφα" και... Ίβιτς - Αυτή είναι η απίστευτη πρόταση - Τι απάντησαν - "Σκοτώνει" Μάνταλο;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός με "Φέτφα" και... Ίβιτς - Αυτή είναι η απίστευτη πρόταση - Τι απάντησαν - "Σκοτώνει" Μάνταλο;

"Θέλουμε 4 εκατομμύρια". Απερίγραπτο παρασκήνιο. 

Πέρασε στα "ψιλά" χθες. Η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να... ανέβει και περισσότερο. Ο λόγος ήταν πως, σε αντίθεση με όσα διέρρευσε ο Άρης, αυτό που πραγματικά έγινε ως προς το ενδιαφέρον που της εκδηλώθηκε για τον Γιάννη Φετφατζίδη ήταν μια συγκεκριμένη ερώτηση, συνοδευόμενη και με ένα ποσό:

"Η τάδε ομάδα ενδιαφέρεται για τον Φέτφα και μπορεί να δώσει ως και 1,5 εκατ. ευρώ. Τον δίνετε με τόσα;", το ακριβές περιεχόμενο που μεταφέρθηκε στους "κίτρινους". Προφανώς και δεν συνιστά πρόταση, αλλά μια... αφετηρία που μπορεί να καταλήξει σε τέτοια.

Όπως και να ‘χει όμως, ο Aρης αρνήθηκε να μπει σε συζητήσεις και φρόντισε να το... διαφημίσει, τονίζοντας πως η ενδιαφερομένη ομάδα ήταν από τη Σαουδική Αραβία.

Έτσι κι αλλιώς, ο Γιάννης Φετφατζίδης, έχοντας περάσει κοντά τέσσερα χρόνια από τη ζωή του στην αραβική χερσόνησο, δεν είχε καμία… πρεμούρα να επιστρέψει εκεί, έστω και για ομάδα από τα Εμιράτα, όπως αργότερα στη χθεσινή ημέρα διέρρευσε πως ήταν η ενδιαφερόμενη για τον "Φέτφα".

Κι εδώ είναι το... ζουμάκι της υπόθεσης, αφού το εν λόγω club ήταν η Αλ Ουάχντα, αυτή δηλαδή που προσπάθησε πριν τις γιορτές να κάνει δικό της τον Πέτρο Μάνταλο.

Το ζουμάκι λοιπόν είναι το ποσό που μεταφέρθηκε στον Αρη, ως ικανό να διατεθεί από την Αλ Ουάχντα: 1,5 εκατ. ευρώ. Τόσο ήταν και το ποσό που άκουσε ο Ίλια Ίβιτς στο ραντεβού που είχε με τον εκπρόσωπο του αραβικού συλλόγου, στα μέσα Δεκεμβρίου, ως ικανό να διατεθεί για τον αρχηγό της ΑEΚ, με τον Σέρβο να ανταπαντά αξιώνοντας 4 εκατ. ευρώ.

Ούτε 6, ούτε 8, ούτε εκκίνηση διαπραγματεύσεων από 3,5 εκατ. ευρώ, ούτε τίποτα τέτοιο. Η Αλ Ουάχντα, ήρθε για τα ψώνια της στην Ελλάδα με συγκεκριμένο μπάτζετ. Κι αυτό μεταφέρθηκε τόσο στην ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο όσο και στον Άρη για τον Γιάννη Φετφατζίδη. 1,5 εκατ. ευρώ "ταβάνι".

Καμία ομάδα δεν θέλησε να δώσει συνέχεια (έστω και αν ήταν διαφορετική η προσέγγιση) και έτσι οι Αραβες ποτέ δεν επανήλθαν για τον αρχηγό της Ένωσης, αφού κατάλαβαν πως δεν υπάρχει περιθώριο σύγκλισης σε αυτά που διέθεταν και προφανώς δεν θα προχωρήσουν σε τίποτα περισσότερο πέραν της ερώτησης που έκαναν για τον άσο των Κίτρινων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ τώρα για κορυφαία ελληνική ομάδα της Superleague - Απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags