10/01/20 - 16:21

Δηλώση συνήγορου συλληφθέντος για τον θάνατο του Βούλγαρου που θα συζητηθεί!

Τί ισχυρίστηκε για τον πελάτη του;

Sportdog Team
Δηλώση συνήγορου συλληφθέντος για τον θάνατο του Βούλγαρου που θα συζητηθεί!
935views 0shares

Την άποψη ότι ο πελάτης του δεν ήταν παρών στο συμβάν εξέφρασε ο συνήγορος του ενός από τους δύο συλληφθέντες, για τον τραγικό θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, Δημήτρης Τσάκος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

«Η κατηγορία πάσχει διπλά. Και ουσιαστικά και νομικά. Για να φτάσουμε στην κατηγορία της θανατηφόρου σκοπουμένης σωματικής βλάβης προσδόθηκε η εξής αμελής συμπεριφορά. Εκτός του τραυματισμού που φέρεται ότι επέφερε ότι δεν προέβλεψε μέσα στη συμπλοκής θα διήρχετο ένα αυτοκίνητο θα τραυμάτιζε θανατηφόρα τον ατυχή Βούλγαρο. Αυτό είναι έξω από κάθε διανόηση πρόβλεψης.

Κατά τη μαρτυρία ενός ανθρώπου, αλλά και τη διαπίστωση κάμερας, είναι δεδομένο ότι κατά τον χρόνο της συμπλοκής, από την οποία επήλθε ο θάνατος του Βούλγαρου οπαδού, ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε απόσταση 540 μέτρων από τη συμπλοκή. Εν συνεχεία, επιβιβάζεται στο μηχανάκι και στις 4.03 μ.μ. βρίσκεται σε απόσταση 850 μέτρων. Το επεισόδιο έχει εξελιχθεί στις 4 μ.μ..

Εκείνος δε που βλέπει τον κατηγορούμενο εκεί, δεν λέει ότι βλέπει τον συμπλεκόμενο, λέει ότι είναι κοντά σε αυτοκίνητα στα οποία προήλθε φθορά».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ