Facebook Pixel Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Είναι αλήθεια: Έδωσαν τα χέρια με Πρίγιοβιτς! - Τον παίρνουν ελεύθερο λόγω... FFP - Tι απομένει!
| 2020-01-10 17:08:00

Είναι αλήθεια: Έδωσαν τα χέρια με Πρίγιοβιτς! - Τον παίρνουν ελεύθερο λόγω... FFP - Tι απομένει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Είναι αλήθεια: Έδωσαν τα χέρια με Πρίγιοβιτς! - Τον παίρνουν ελεύθερο λόγω... FFP - Tι απομένει!

Ποιος Ολυμπιακός; Φοβερή εξέλιξη. Έχουμε όλο το ρεπορτάζ...

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται χωρίς ιδιαίτερο τσεκάρισμα και επειδή το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι ένα όνομα που κάνει πάντα… θόρυβο στην Ελλάδα, ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το τοπίο αναφορικά με τα όσα κυκλοφόρησαν χθες στα media της χώρας μας ως προς τη φημολογία που αναπτύχθηκε στην Τουρκία και έκανε λόγο για οριστική συμφωνία της Μπεσίκτας με την Αλ Ιτιχάντ για την αγορά του Σέρβου φουνταριστού.

Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Αυτό που ισχύει είναι μια συνάντηση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ των ατζέντηδων του "Πρίγιο" και του ίδιου του ποδοσφαιριστή με εκπροσώπους της Μπεσίκτας, στην οποία οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Με μια απαραίτητη όμως, μια αναγκαία προϋπόθεση: να μην πληρώσει η Μπεσίκτας ούτε ευρώ στην Αλ Ιτιχάντ!

Οι "μαύροι αετοί" δεν έχουν διαθέσιμο μπάτζετ για αγορές, δεν μπορούν (λόγω της κατάστασης με το FFP και της προσπάθειας που κάνουν την τελευταία διετία να απεμπλακούν από τους αυστηρούς περιορισμούς της ΟΥΕΦΑ για να αποφύγουν περαιτέρω "καμπάνες") να δαπανήσουν ούτε ευρώ προκειμένου να αγοράσουν ποδοσφαιριστή, ούτε καν (καλά καλά) να πληρώσουν ποσά για δανεισμό ενός ποδοσφαιριστή.

Αυτό λοιπόν που ξεκαθαρίστηκε στον Πρίγιοβιτς είναι πως σε περίπτωση που καταφέρει να μείνει ελεύθερος (άλλη ιστορία αυτή, την έχουμε αναλύσει στο παρελθόν, δεν είναι εύκολο, αλλά φαίνεται τις τελευταίες μέρες πως έχει βρεθεί τρόπος να ικανοποιηθούν όλες οι εμπλεκόμενες μεριές που είναι να… πληρώνονται από την Αλ Ιτιχάντ από το περυσινό deal αγοράς του "Πρίγιο" από τον ΠΑΟΚ) τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία που έφτασαν οι δύο πλευρές. Διαφορετικά και απλούστατα, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να συζητηθεί ή να γίνει προσπάθεια για οτιδήποτε άλλο.

Συμφωνία λοιπόν (όχι πάντως αποτυπωμένη σε… χαρτί) μεταξύ Μπεσίκτας - Πρίγιοβιτς υπάρχει, όχι όμως και συμφωνία όλων των πλευρών. Αυτό πλέον, για να μετακομίσει και ο Σέρβος στην Κωνσταντινούπολη, περνάει στα… χέρια του ίδιου του "Πρίγιο", ο οποίος πρέπει να βρει την άκρη με την Αλ Ιτιχάντ και (ουσιαστικά βάσει της συμφωνίας του με τους "μαύρους αετούς") να μείνει ελεύθερος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος! Οι στοιχηματικές "αποκάλυψαν" την απόφαση της ΕΕΑ - Αυτή η ομάδα υποβιβάζεται!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags