Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση: "Ζόρια" για top όνομα του ΠΑΟ - Έχει πάρει το... μήνυμα - Έτσι θα "τελειώσει"!
| 2020-01-10 20:30:00

Επιβεβαίωση: "Ζόρια" για top όνομα του ΠΑΟ - Έχει πάρει το... μήνυμα - Έτσι θα "τελειώσει"!

του Νίκου Στεργίου
Επιβεβαίωση: "Ζόρια" για top όνομα του ΠΑΟ - Έχει πάρει το... μήνυμα - Έτσι θα "τελειώσει"!

Νέος... Νταμπίζας. Γιατί τον "στριμώχνουν"; Από πότε τα γράφαμε;

Να πούμε πως δεν το είχαμε καταγράψει; Εγκαιρα και μάλιστα γι’ αυτό… κακοχαρακτηριστήκαμε ως πολέμιοι από γνωστά "λιβανιστήρια"; Εγινε λοιπόν. Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, με την τελευταία να έρχεται αμέσως μετά την πρόσληψη του Τσάβι Ρόκα από τον Παναθηναϊκό, είχαμε σαφέστατα επισημάνει πως στο κάδρο της κριτικής εντός του συλλόγου και μάλιστα επισημαίνοντας πως αυτή προέρχεται από τα ανώτερα κλιμάκια βρίσκεται πλέον και ο Γιώργος Δώνης.

Τα θετικά αποτελέσματα και η σχετικά ανοδική πορεία απόρροια ενός αήττητου σερί ("φουσκωμένου" αρκετά αφού στη διάρκεια αυτών των 8 αγωνιστικών που έμεινε αήττητος ο Παναθηναϊκός μόλις τρεις νίκες πανηγύρισε) ήταν οι λόγοι που η κριτική περιορίστηκε ή αν θέλετε, σταμάτησε. Η προχθεσινή όμως εικόνα στα Γιάννινα, η ήττα από τον ΠΑΣ, οι επιλογές (κυρίως) του Δώνη και ο κίνδυνος που πλέον υπάρχει για να χάσουν οι "πράσινοι" τον βασικό φετινό τους στόχο, έφεραν ξανά τον Ελληνα τεχνικό στο στόχαστρο.

Κάτι που καταγράφεται σχεδόν απ’ όλα τα ρεπορτάζ σήμερα, με διαφορετική μορφή και βαρύτητα. Η πραγματικότητα όμως δεν έχει αλλάξει. Η διοικητική κεφαλή του Παναθηναϊκού έχει διαμηνύσει, πολύ καιρό τώρα, στον ίδιο τον Δώνη συγκεκριμένα πράγματα. Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Μηνύματα που ο Ελληνας τεχνικός τα πήρε και σε κάποιο επίπεδο προσπάθησε (όσο του επιτρέπεται) να εφαρμόσει, ειδικά μετά τη φυγή Νταμπίζα.

Η κατάσταση όμως, κακά τα ψέματα, δεν βελτιώνεται. Και μπορεί το πλαίσιο να είναι ίδιο, είναι όμως γνωστό. Ο Παναθηναϊκός ούτε κάνει, αλλά ούτε δείχνει να μπαίνει σε τροχιά πρωταθλητισμού, δεν παίζει καλά, δεν σκοράρει, δεν κερδίζει, δεν βελτιώνει τους παίκτες του. Και αν υποθέσουμε πως το μάρμαρο για τον καλοκαιρινό μεταγραφκό σχεδιασμό το πλήρωσε ο Νταμπίζας, είναι απολύτως φυσιολογικό, αυτό της κακής εικόνας της ομάδας, σε σταθερή βάση, να το πληρώσει ο προπονητής. Και φυσικά, είναι κάτι που ο Δώνης του ξέρει, αφού του έχει μεταφερθεί εδώ και καιρό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: "Μάχη" Σαββίδη – Αλαφούζου για Έλληνα άσο – Θα γίνει... πόλεμος – "Σφήνα" και από...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags