Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το μεγάλο πλάνο Σαββίδη - Ψάχνει... δορυφόρο για τον ΠΑΟΚ - "Παικταράδες και πωλήσεις"
| 2020-01-10 22:44:00

Αυτό είναι το μεγάλο πλάνο Σαββίδη - Ψάχνει... δορυφόρο για τον ΠΑΟΚ - "Παικταράδες και πωλήσεις"

Sportdog Team
Αυτό είναι το μεγάλο πλάνο Σαββίδη - Ψάχνει... δορυφόρο για τον ΠΑΟΚ - "Παικταράδες και πωλήσεις"

Δεν ψάχνουν ομάδα μόνο στη Βραζιλία.
 

Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Η πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί από τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης και προκάλεσε άμεσα το ενδιαφέρον και όλων των εγχώριων μίντια: Η οικογένεια Σαββίδη ψάχνεται να αγοράσει ομάδα στην Βραζιλία, καθώς, ιδιαίτερα ο Γιώργος Σαββίδης, έχει εστιάσει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, αναφέρονται και δύο ονόματα συλλόγων η Παρανά και η Φορταλέζα, ως κύριες υποψήφιες για να επιλέξει μία από τις δύο η οικογένεια Σαββίδη.

Η πρώτη αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα (έχει δεχθεί σχεδόν 600 αγωγές από εργαζομένους) και για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της β΄κατηγορίας χρειάζεται άμεσα 2,3 εκατ. δολάρια. Όσο για την Φορταλέζα, ήδη έχει γίνει ένα πλάνο από τους ανθρώπους του συλλόγου για να προσελκύσουν επιχειρηματίες, μέσα από τους οποίους, θα βρεθεί ο επόμενος ιδιοκτήτης της ομάδας.

Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων είναι ότι έχουν πολύ κόσμο και αυτό είναι κάτι που αρέσει στην οικογένεια Σαββίδη.

Ο στόχος και η έρευνα και σε χώρες της Ευρώπης

Τι ισχύει σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5:

-Ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης έχουν εδώ και καιρό την σκέψη για την εξεύρεση ομάδας στο εξωτερικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εξέλιξη ποδοσφαιριστών που μετέπειτα είτε θα πωλούνται, είτε θα κάνουν καριέρα στον ΠΑΟΚ. Τους προηγούμενους μήνες έγινε σχετική έρευνα και στην Πορτογαλία, χωρίς όμως να καταλήξουν σε κάτι ουσιαστικό οι επαφές που έγιναν με δύο συλλόγους. Ωστόσο, η έρευνα και στην Ευρώπη δεν έχει σταματήσει.

-Η προοπτική απόκτησης συλλόγου από την Βραζιλία άνοιξε ως σκέψη μετά την μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο και τις επαφές που έκανε ο Γιώργος Σαββίδης με ουκ ολίγους ατζέντηδες και εταιρίες στην Βραζιλία. Η λογική είναι να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ έναν σύλλογο «δορυφόρο» που θα βοηθά στην παραγωγή εξέλιξης ταλέντων που θα εντοπίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται με την οικογένεια Σαββίδη.

-Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επαφή, ωστόσο, Βραζιλιάνος ατζέντης, εξουσιοδοτημένος από την οικογένεια Σαββίδη θα αρχίσει συζητήσεις μέσα στον Φεβρουάριο, αρχικά με τους ανθρώπους της Παρανά και της Φορταλέζα και ενδεχομένως αργότερα-και ανάλογα με την εξέλιξη των συζητήσεων με τους δύο συλλόγους-και με άλλες ομάδες. Ο στόχος είναι να αποκτηθεί μία και όχι παραπάνω ομάδες, αλλά το όλο θέμα είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Όπως σημειώσαμε, άλλωστε, η οικογένεια Σαββίδη δεν κάνει έρευνα μόνο στην Βραζιλία...

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags