Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποφασισμένος για τη νίκη ο Χούλτ: "Φυσικά μπορούμε να κερδίσουμε - Να το κάνουμε για τον κόσμο"
| 2020-01-11 16:08:00

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Χούλτ: "Φυσικά μπορούμε να κερδίσουμε - Να το κάνουμε για τον κόσμο"

Sportdog Team
Αποφασισμένος για τη νίκη ο Χούλτ: "Φυσικά μπορούμε να κερδίσουμε - Να το κάνουμε για τον κόσμο"

Όλα όσα ανέφερε ο άσος της Ένωσης.

ΑΕΚ: Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την Ένωση και την έλευση του Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουλτ στη NOVA:

Για το πως λειτούργησε για την ΑΕΚ η αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα στο Κύπελλο: "Θα μπορούσα να πω ότι μας έκανε καλό γιατί είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια ισχυρή προετοιμασία με πολλές καλές προπονήσεις και ενδεχομένως να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι, πιο ανυπόμονοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ".

Για το σερί των καλών αποτελεσμάτων και τι βλέπει ο ίδιος να αλλάζει στη νοοτροπία της ομάδας με την έλευση του Καρέρα: "Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από τις προπονήσεις. Πλέον προσπαθούμε να ανέβουμε ένα και δύο επίπεδα στις προπονήσεις. Όλα είναι πιο σκληρά, λίγο πιο δυνατά. Μας ζητάει να τρέχουμε περισσότερο και αν δεν το κάνουμε δεν είναι χαρούμενος. Κρατάει όλους τους παίκτες στο ίδιο επίπεδο. Δεν λέει πχ ας σκοράρουμε δέκα γκολ και ας μην τρέξουμε. Όλοι είναι στο ίδιο λέβελ. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Μπορείτε να δείτε ότι πλέον είμαστε ως ομάδα πιο συμπαγής. Όταν πιέζουμε τον αντίπαλο το κάνουμε όλοι μαζί, σαν ομάδα. Πριν ίσως ένας παίκτης πίεζε και ο άλλος αμυνόταν. Τώρα είμαστε σφιχτοί. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές".

Για το τι του άρεσε από την ομάδα του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό: "Ότι κερδίσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε τέτοιου τύπου παιχνίδια, ειδικότερα όταν πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή λόγω των γιορτών. Είναι πάντα λίγο πιο δύσκολο, είδατε και στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή μας στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο όμως ανεβάσαμε την απόδοσή μας, κερδίσαμε τον αγώνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για το τι σκέφτεται για το Κυριακάτικο ντέρμπι: "Φυσικά και είναι ένα από τα πιο "διασκεδαστικά", ελκυστικά παιχνίδια της χρονιάς. Προφανώς και είναι πολύ δύσκολος εκτός έδρας αγώνας, αλλά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Κυνηγάμε τον ΠΑΟΚ, κυνηγάμε τον Ολυμπιακό, οπότε θα πάμε εκεί χωρίς φόβο και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς. Θα είναι υπέροχο αν το καταφέρουμε".

Για το αν τους λείπει μια νίκη σε ντέρμπι: "Φυσικά και θέλουμε να κερδίζουμε τα ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικά για τον κόσμο μας. Θέλουμε να τους προσφέρουμε τέτοιες νίκες. Αυτή τη χρονιά όμως είναι διαφορετικά με τα play off. Θα έχουμε πολλά ντέρμπι. Σίγουρα θα κερδίσουμε ντέρμπι, αλλά θα προσπαθήσουμε να αρχίσουμε να το κάνουμε από το ματς με τον ΠΑΟΚ".

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: "Είναι δυνατή ομάδα. Είναι μαζί αρκετά χρόνια. Αλλάζουν έναν, δύο παίκτες, αλλά το σύνολο είναι χρόνια μαζί. Είναι καλό σύνολο. Έχουν ποιοτικούς παίκτες σχεδόν σε κάθε θέση. Δεν μπορώ να εστιάσω σε ένα συγκεκριμένο σημείο".

Για τις αδυναμίες που έδειξε πως έχει στον αγώνα με τον Άρη: "Είδαμε τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Άρης τα πήγε πολύ καλά. Έπαιξε στην έδρα του, ήταν πολύ aggressive σε όλο τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Λέγοντας ότι είναι καλή ομάδα δεν θέλω να περάσει ότι δεν μπορούμε να τον κερδίσουμε, φυσικά και μπορούμε να το κάνουμε. Πέρυσι παίξαμε με κορυφαίες ομάδες στο Champions League. Άρα γιατί να μην μπορούμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Πρέπει να πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση και χωρίς φόβο. Τότε μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags