Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα τους... τρελάνει ο Μεριά - Είπε "όχι" σε πρόταση έξι εκατομμυρίων!
| 2020-01-11 18:54:00

Θα τους... τρελάνει ο Μεριά στον Ολυμπιακό - Είπε "όχι" σε πρόταση έξι εκατομμυρίων!

Sportdog Team
Θα τους... τρελάνει ο Μεριά στον Ολυμπιακό - Είπε "όχι" σε πρόταση έξι εκατομμυρίων!

Αποκάλυψη για το μέλλον του, τρομερή ατάκα για τα λάθη του.

Ο Γιασίν Μεριά παραχώρησε συνέντευξη στο Radio Ifm της Τυνησίας και παραδέχθηκε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, αφού θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο, ο διεθνής αμυντικός ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι απέρριψε προτάσεις 5 και 6 εκατομμυρίων από τη Σαουδική Αραβία!

Ο Μεριά μίλησε και για τα λάθη του, που τον έφεραν στην έξοδο από τους Πειραιώτες, παραδεχόμενος ότι "ήταν πολύ σοβαρά και ολέθρια", όπως τόνισε χαρακτηστικά.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το μέλλον του: Θέλω να μείνω στην Ευρώπη. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Υπάρχουν προσφορές και διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μου.
 
Τις προτάσεις του: Έχω προτάσεις από Γερμανία, Γαλλία και Τουρκία. Ήρθαν προτάσεις 5 και 6 εκατ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία αλλά εγώ θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη.
 
Τις κρούσεις από Τυνησία: Προσφορές από Τυνησία; Ναι υπάρχουν αλλά με κάθε σεβασμό στις ομάδες θέλω να προχωρήσω και να συνεχίσω σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
 
Τον ατζέντη του: Δεν έχω μάνατζερ. Ο Καχίντ Ραχμάν μίλησε για μένα σε ελληνικά media αλλά δεν τον ξέρω καν.
 
Τα λάθη του: Τα λάθη μου αυτά ήταν πολύ σοβαρά και ολέθρια. Έχασα την θέση μου. Θέλω να παίζω για να εξελίσσομαι.
 
Τον χρόνο συμμετοχής του: Τα έδωσα όλα για την ομάδα του Ολυμπιακού και τους τελευταίους μήνες στο Champions League. Τώρα παίζω το 50% των αγώνων και χρειάζομαι παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags