Facebook Pixel ΑΕΛ - Άρης: ’Εξαλλος ο Ντιγκινί: "Ντροπή για τη Λάρισα! Μαύρη κηλίδα - Έπρεπε να φύγουμε από το γήπεδο"
| 2020-01-11 23:03:00

’Εξαλλος ο Ντιγκινί: "Ντροπή για τη Λάρισα! Μαύρη κηλίδα - Έπρεπε να φύγουμε από το γήπεδο"

Sportdog Team
’Εξαλλος ο Ντιγκινί: "Ντροπή για τη Λάρισα! Μαύρη κηλίδα - Έπρεπε να φύγουμε από το γήπεδο"

Τρελάθηκε ο άσος του Άρη με όσα έγιναν στο γήπεδο.

ΑΕΛ - Άρης: Ο Νικολά Ντιγκινί ήταν έξαλλος στις δηλώσεις μετά την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ, μιλώντας για την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Αμπού Μπα από μερίδα των φίλων των «βυσσινί» την ώρα του αγώνα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο συμπαίκτης του ήθελε να φύγει από το γήπεδο, όμως τον συγκράτησε ο ίδιος και του είπε καλύτερα να πάνε στον διαιτητή.

Θυμίζουμε, πως ο νεαρός χαφ του Άρη αντέδρασε έντονα στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν από την κερκίδα ακούστηκαν κάποια ρατσιτστικά σχόλια από τους οπαδούς των γηπεδούχων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Μετά από λίγα λεπτά έντασης τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον διαιτητή του αγώνα, Δημήτριο Καραντώνη, να συνεχίζει κανονικά το ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είναι ένας σημαντικός βαθμός σε έναν δραματικό αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού,  πιστεύαμε ότι θα έληγε μηδέν-μηδέν το παιχνίδι. Γιατί δεν πήγαινε η μπάλα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο». 

Για τον βαθμό που απέσπασε ο Άρης:

«Σήμερα παίρνουμε έναν βαθμό, αλλά θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο. Είναι ντροπή για την Λάρισα αυτό που συνέβη σήμερα, ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι που δεν αφορά όλη την πόλη. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η ομοσπονδία αλλά κάτι πρέπει να γίνει. 

Ο Μπα ήθελε να φύγει αμέσως μετά το περιστατικό και εμείς τον ενθαρρύναμε να το κάνει. Ο διαιτητής μας είπε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Το περιστατικό είναι μια μαύρη κηλίδα για την πόλη. Μου είπαν είπαν ότι έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην Λάρισα. Είμαι έξι χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχω πετύχει πότε κάτι τέτοιοι, ήταν μια εικόνα ντροπής». 

Αν ήθελε να φύγει όλη η ομάδα από το γήπεδο:

«Ο Αμπου Μπα ξεκίνησε να φύγει από το γήπεδο ήταν έξαλλος εγώ του είπα πάμε όλοι μαζί και ο διαιτητής μας είπε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ότι έμεναν δύο τρία λεπτά ακόμα στο παιχνίδι και πως δεν μπορούμε να φύγουμε. Ίσως έπρεπε να φύγουμε από το γήπεδο και αύριο να το μετανιώσουμε».

Αν θεωρεί πως ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό:

«Η δικιά μου εντύπωση είναι ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, ωστόσο οι παίκτες της Λάρισας μας είπαν ότι έχει ξανά συμβεί σε αυτό το γήπεδο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags