Facebook Pixel ΑΕΛ - Άρης: Ξέσπασμα Ρόουζ για τη ρατσιστική επίθεση στον Μπα - Απίστευτο τί του είπε ο διαιτητής!
| 2020-01-11 23:16:00

Ξέσπασμα Ρόουζ για τη ρατσιστική επίθεση στον Μπα - Απίστευτο τί του είπε ο διαιτητής!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Ρόουζ για τη ρατσιστική επίθεση στον Μπα - Απίστευτο τί του είπε ο διαιτητής!

Ατάκες και αποκάλυψη που θα συζητηθούν...
 

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ ξέσπασε με δηλώσεις του στη Nova για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο συμπαίκτης του στον Άρη, Αμπού Μπα, από οπαδούς της ΑΕΛ.

Ο Γάλλος αμυντικός τόνισε πως αυτό που συνέβη ήταν ντροπιαστικό, ενώ αποκάλυψε τη στιχομυθία του με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Δημήτρης Καραντώνης.

Όπως υποστήριξε ο Ρόουζ, ο διαιτητής αντιλήφθηκε τη ρατσιστική επίθεση, όμως του μετέφερε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και μάλιστα του είπε "Γιατί πάντα εγώ;".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μεγάλη ντροπή για το ποδόσφαιρο σήμερα και τους φιλάθλους της Λάρισας. Είναι η πρώτη φορά που ήρθαμε εδώ. Σε αυτό το περιστατικό ήμασταν μόνοι μας. Ο διαιτητής δε μας βοήθησε και δε μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι όπως έπρεπε».

Για το τί είπε στον διαιτητή: «Ρώτησα τον διαιτητή αν το άκουσε. Και μου είπε ότι το άκουσε αλλά δε μπορούσε να κάνει κάτι λέγοντας χαρακτηριστικά "γιατί πάντα εγώ"; Η οικογένεια μου είναι μαύροι. Είμαι πολύ θυμωμένος με τον διαιτητή και τους φιλάθλους αυτούς.

Είμαι ερωτευμένος με την Ελλάδα και τον κόσμο της και σήμερα για πρώτη φορά απογοητεύτηκα και τους λυπάμαι τους φιλάθλους της Λάρισας

Δεν είναι η πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο. Δε μπορώ να το γενικεύσω, καθώς έρχομαι εδώ για πρώτη φορά και για πρώτη φορά το έζησα αν και μας είπαν ότι έχει ξαναγίνει. Και φυσικά δεν ήταν όλοι οι φίλαθλοι αλλά περίπου 25-30 άτομα.

Ήταν πολύ στεναχωρημένος ο Μπα. Είναι πολύ κακή κατάσταση καθώς ήρθε στην Ελλάδα πρώτη φορά, άλλαξε χώρα, δε μιλάει αγγλικά και δεν είναι καλό για εκείνον, τους Έλληνες και νομίζω πως πρέπει να λυθεί το πρόβλημα ειδικά σε αυτό εδώ το γήπεδο».

Για το αποτέλεσμα: «Δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα σε έναν καταστροφικό αγωνιστικό χώρο που ήταν επικίνδυνο για όλους τους παίκτες. Καλό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ματς, σε υπέροχο γήπεδο με κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Με αυτές τις συνθήκες είμαστε ικανοποιημένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags