Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Χρήστος Δημόπουλος στο sportdog!
| 2020-01-12 11:30:00

Απίστευτη πρόταση "φονιά" στον Μαρινάκη! Ελ Αραμπί ή Πρίγιοβιτς; - "Εγώ αυτό θα έκανα"!

του Γιώργου Κτενά
Απίστευτη πρόταση "φονιά" στον Μαρινάκη! Ελ Αραμπί ή Πρίγιοβιτς; - "Εγώ αυτό θα έκανα"!

Ο θρυλικός γκολτζής διαλέγει για την "ερυθρόλευκη" επίθεση.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Από τη στιγμή που ο Αραμπί έχει ταιριάξει στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει λόγος οι Πειραιώτες να "ψαχτούν" για ανταλλαγή με τον Πρίγιοβιτς, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog ο Χρήστος Δημόπουλος.

Επιθετικός που γνωρίζει όσο λίγοι στην Ελλάδα τι σημαίνει γκολ, ο "φονιάς" αναφέρθηκε στους δύο παίκτες αλλά και στο γεγονός ότι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό θα ήταν να έχει στο ρόστερ του και τους δύο.

"Περίεργα γκολ ο Αραμπί - Δεν είναι γρήγορος ο Πρίγιοβιτς"

"Ο Αραμπί είναι πολύ καλός παίκτης, είναι επιθετικός για να βρίσκεται μέσα στη μεγάλη περιοχή. Εκεί μέσα είναι πολύ καλός, τέτοιον παίκτη χρειάζεται ο Ολυμπιακός και κάθε μεγάλη ομάδα. Βάζει και ωραία γκολ, περίεργα. Με τον Παναθηναϊκό έβαλε γκολάρα, ενώ και με την Τότεναμ ήταν γκολάρα εκείνο που είχε βάλει", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο παλαίμαχος άσος.

Η άποψή σας για τον Πρίγιοβιτς, με βάση την εικόνα του που είχαμε από την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ;

"Ο Σέρβος ήταν πολύ καλός επίσης μέσα στην περιοχή. Γκολτζής, παίκτης περιοχής, με καλά στοιχεία. Δεν ξέρω όμως αν θα έχει την ίδια τύχη στον Ολυμπιακό, αν τον αποκτήσει. Επίσης, ο Πρίγιοβιτς δεν είναι τόσο γρήγορος όσο ο Αραμπί . Μπορεί μόνο μέσα στην περιοχή, δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι έξω από το κουτί".

"Γάντι ο Αραμπί - Να πάρει και τον Πρίγιοβιτς ο Ολυμπιακός"

Ποιον από τους δύο θεωρείτε καλύτερο;

"Είναι και οι δύο πολύ καλοί μέσα στην περιοχή. Δεν γίνεται να πεις ότι μου κάνει ο ένας και όχι ο άλλος. Αφού και οι δύο είναι γκολτζήδες. Εύκολος στο γκολ ο Πρίγιοβιτς, εύκολος και ο Αραμπί. Το θέμα είναι να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Πρίγιοβιτς, γιατί είναι στα Εμιράτα εδώ και έναν χρόνο. Παίζει; Αποδίδει καλά; Σκοράρει; Όλα έχουν τη σημασία τους".

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ταιριάζει ο ένας από τους δύο περισσότερο στον Ολυμπιακό;

"Δύσκολο να πεις ποιος ταιριάζει περισσότερο, όταν αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Αραμπί που έχει ταιριάξει γάντι. Δουλεύει μια χαρά το σχήμα με τον Αραμπί. Εκτός αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει και τον Πρίγιοβιτς και παίζει με δύο επιθετικούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης - Είπε το "ναι" ο παικταράς - Πέφτουν οι υπογραφές άμεσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags