Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αλλαγές και ανακατατάξεις θα υπάρξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες
| 2020-01-12 14:25:00

Φεύγει κι αυτός! "Τελειώνει" ξένος μπακ από τον Ολυμπιακό - "Αγαπημένο παιδί" του Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φεύγει κι αυτός! "Τελειώνει" ξένος μπακ από τον Ολυμπιακό - "Αγαπημένο παιδί" του Μαρτίνς!

Ποιος Κούτρης και ποιος Τσιμίκας; Μετράει μέρες ο...

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αλλαγές και ανακατατάξεις θα υπάρξουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες. Στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να «αδειάσουν» από κάποια συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι πως όποια προσθήκη γίνει, θα ακολουθήσει τις αποχωρήσεις.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς σε αυτό το διάστημα θα πάρει τις αποφάσεις του και για το μέλλον αρκετών παικτών που δεν βρίσκονται στα βασικά του πλάνα, ώστε να ενημερώσει τη διοίκηση για το εάν θα τους διατηρήσουν στην ομάδα ή θα πρέπει να φύγουν τώρα ή το καλοκαίρι. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος παρότι ήρθε ως επιλογή του προπονητή, για την ώρα δεν έχει επιβεβαιώσει τις προσδοκίες.

Μάλιστα, ο κόουτς του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, αν και μεσοβδόμαδα του έδωσε χρόνο στο εύκολο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Στο ματς πάντως που... έκαιγε, δηλαδή αυτό με τους Πράσινους, δεν τον είχε ούτε στον πάγκο στέλνοντας του ξεκάθαρο μήνυμα.

Ο Πορτογάλος μπακ έχει πάρει τις ευκαιρίες του, αλλά δεν κατάφερε να τις αρπάξει και σύμφωνα με τις πληροφορίες από του Ρέντη, δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω στην ιεραρχία των μπακ.

Μάλιστα, τα νέα για τον Γκασπάρ δεν είναι καλά και παρότι όταν αποκτήθηκε πολλοί βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν «αγαπημένο παιδί» του Μαρτίνς, το μέλλον του στο Λιμάνι δεν φαίνεται ευοίωνο. Με την εικόνα που έχει βγάλει δύσκολα θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα χαιρετίσει... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης - Είπε το "ναι" ο παικταράς - Πέφτουν οι υπογραφές άμεσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags