Facebook Pixel ΑΕΚ: "Παίρνει παικταρά η ΑΕΚ - Παίζει σε τρεις θέσεις - Eίναι φίλοι με Βράνιες - Του αρέσουν οι γυναίκες"
| 2020-01-12 15:55:00

"Παίρνει παικταρά η ΑΕΚ - Παίζει σε τρεις θέσεις - Eίναι φίλοι με Βράνιες - Του αρέσουν οι γυναίκες"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Παίρνει παικταρά η ΑΕΚ - Παίζει σε τρεις θέσεις - Eίναι φίλοι με Βράνιες - Του αρέσουν οι γυναίκες"

"Άψογη τεχνική, τρελό άλμα, αρχηγός". Φοβερή ανάλυση στο sportdog!

ΑΕΚ: Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε στη σφαίρα του διαδικτύου σενάριο που υποστηρίζει, ότι η Ένωση κατάθεσε πρόταση για την απόκτηση του Σαμίρ Μεμίσεβιτς. Συγκεκριμένα ο ολλανδικός Τύπος ανέφερε ότι η Ένωση θέλει δανεικό τον Βόσνιο αμυντικό, ο οποίος παίζει στη Γκρόνιγκεν από το 2016.

Η ολλανδική ομάδα τον απέκτησε καταβάλλοντας μισό εκατομμύριο ευρώ στη Ράντνικ, όπου τη φετινή σεζόν μετράει 13 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τι είδους παίκτης είναι ο ύψους 1,85 μ. 26χρονος ποδοσφαιριστής; «Είναι ανασταλτικός παίκτης. Έχει πολύ καλό άλμα. Διαθέτει έξοχη τεχνική. Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή», είναι το πρώτο σχόλιο για τον Μεμίσεβιτς του Βόσνιου δημοσιογράφου, Αντνάν Πλόκο, στο sportdog.

O συμπατριώτης του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ ρίχνει αρκετό φως στο παιχνίδι του παίκτη. «Αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως στόπερ, με την ίδια ευκολία και στις δυο θέσεις. Μπορεί να παίξει και δεξί μπακ. Μία φορά όμως αγωνίστηκε και στα αριστερά. Ήταν σε ένα παιχνίδι της Εθνικής Βοσνίας. Παρά την καλή τεχνική του, δεν μπορούμε να πούμε, ότι μπορεί να λειτουργήσει ως στόπερ Box to Box», υπογραμμίζει.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του Μεμίσεβιτς, ο Πλόκο μόνο καλά λόγια μπορεί να πει και εγγυάται, ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. «Είναι πολύ επαγγελματίας. Κάθε μέρα δουλεύει με προσωπικό προπονητή. Όταν έπαιζε στη Ραντνίκι Μπιέλινα ήταν αρχηγός», υποστηρίζει ο Βόσνιος δημοσιογράφος και δίνει μερικές πληροφορίες για την οικογένεια του παίκτη: «Ο πατέρας του είναι ένας ποδοσφαιρικός θρύλος στη Βοσνία. Ο λόγος για τον Μιντάτ Μεμίσεβιτς».

Μιλώντας στο sportdog ο Πλόκο υποστηρίζει, πως η προσωπική ζωή του Μεμίσεβιτς είναι ήσυχη. «Δεν είναι προβληματικό παιδί. Δεν του αρέσει το αλκοόλ. Αγαπά τις όμορφες γυναίκες», αναφέρει ο Βόσνιος δημοσιογράφος και αποκαλύπτει, ότι ο Μεμίσεβιτς είναι φίλος με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Όπως τόνισε όμως ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας σε συνέντευξή του στη βοσνιακή ιστοσελίδα «sportske», δεν μίλησε με τον Βράνιες και τον Σαμπανάτζοβιτς για την ΑΕΚ. Δήλωσε όμως έτοιμος για τις νέες προκλήσεις και πως νιώθει μεγάλη τιμή που η Ένωση έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" να δώσει απαντήσεις στην Τούμπα - Έτσι παίρνει μεταγραφάρα άσος της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags