Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φοβερές ατάκες Γιαννιώτα για Ανουάρ: "Πολυεργαλείο - Όλοι οι προπονητές θα τον ήθελαν"
| 2020-01-12 18:22:00

Φοβερές ατάκες από Έλληνα άσο για Ανουάρ: "Πολυεργαλείο - Όλοι οι προπονητές θα τον ήθελαν"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από Έλληνα άσο για Ανουάρ: "Πολυεργαλείο - Όλοι οι προπονητές θα τον ήθελαν"

Αποθέωση για το νέο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Ανουάρ Τουχάμι αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό άμεσα και ο Γιάννης Γιαννιώτας, που έχει υπάρξει συμπαίκτης του στη Βαγιαδολίδ, έπλεξε το εγκώμιό του.

Μιλώντας στο Sport24 Radio, o Γιαννιώτας αποθέωσε τον Ανουάρ, τονίζοντας πως είναι ένα "πολυεργαλείο" που κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του, ενώ ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του και το πώς θα "δέσει" στο κέντρο με τους Κουρμπέλη και Δώνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι ένα πολυεργαλείο. Είναι ένας παίκτης που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν στην ομάδα τους. Δε σταματά να τρέχει, μοιράζει την μπάλα σωστά και κάποιες φορές πετυχαίνει τέρματα. Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα, τη χρονιά της ανόδου, ήταν ένας παίκτης κλειδί. Το ότι βρίσκεται σε μία ομάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν λέει πολλά. Όταν παίζεις βασικός στην Πριμέρα Ντιβισιόν δε νομίζω να έχεις στο μυαλό σου να πας σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την χώρα μας και τον Παναθηναϊκό που είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Το να παίζεις στην Ισπανία είναι κάτι μαγικό. Από τη στιγμή που δεν παίζει πολύ είναι ιδανική ευκαιρία ο Παναθηναϊκός.

Έχει να δείξει πάρα πολλά και να δώσει απαντήσεις στην ομάδα του. Θα έχει πολλά κίνητρα. Μπορεί άνετα να παίξει και ως εξάρι και ως οκτάρι. Είναι ένας παίκτης που μαρκάρει, πιέζει και μοιράζει την μπάλα σωστά. Είναι μεγαλωμένος στην Ισπανία κι αυτό τα λέει όλα. Έχει υιοθετήσει το ισπανικό στυλ παιχνιδιού. Μπορεί να χωρέσει σε τριάδα με τους Κουρμπέλη και Δώνη, αλλά και να τους δώσει ανάσες, όταν λείπουν. Μπορεί να δώσει πάρα πολλά. Σε παιχνίδι κατοχής, ταιριάζει περισσότερο, κατά τη γνώμη μου, με τον Κουρμπέλη. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ. Μειονεκτήματα έχουν όλοι. Εδώ ψάχνουμε να βρούμε μειονεκτήματα στον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα πλεονεκτήματά του είναι περισσότερα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags