Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Καρφάρες" ΠΑΟΚ για ΑΕΚ πριν το ντέρμπι: "Πρωτάθλημα στα δικαστήρια, μόνο αποτυχίες..."
| 2020-01-12 18:46:00

"Καρφάρες" ΠΑΟΚ για ΑΕΚ πριν το ντέρμπι: "Πρωτάθλημα στα δικαστήρια, μόνο αποτυχίες..."

Sportdog Team
"Καρφάρες" ΠΑΟΚ για ΑΕΚ πριν το ντέρμπι: "Πρωτάθλημα στα δικαστήρια, μόνο αποτυχίες..."

Σχόλιο... φωτιά από τους Θεσσαλονικείς.
 

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το προφίλ της ΑΕΚ ανέλυσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ντέρμπι των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας, με τους «ασπρόμαυρους» να παρουσιάζουν την φετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League 2019-20 κόντρα στην ΑΕΚ το paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον αποψινό μας αντίπαλο, μέσα από τη στήλη Rival Analysis.

Η σεζόν 2017-18 την βρήκε να πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή. Έναν τίτλο που κέρδισε στις δικαστικές αίθουσες και όχι στα γήπεδα. Αυτή ήταν και η τελευταία επιτυχία της Ένωσης. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η ΑΕΚ εδώ και δύο χρόνια παλεύει να χτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα, αλλά οι προσπάθειες της πέφτουν στο κενό. Μάλιστα τη φετινή σεζόν το πρόβλημα είναι ακόμα πιο εμφανές.

Η Ένωση έχει προλάβει να αλλάξει ήδη τρεις προπονητές. Το πείραμα Καρντόσο το καλοκαίρι απέτυχε παταγωδώς. Ο Πορτογάλος απομακρύνθηκε από τον πάγκο τον Αύγουστο μετά την αποτυχία της ομάδας να εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Europa League και το κακό ξεκίνημα στη Super League.

Το… καράβι ανέλαβε ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας, ο Νίκος Κωστένογλου. Υπό τις οδηγίες του η ομάδα βελτιώθηκε σαφώς και πήρε κάποια θετικά αποτελέσματα, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να μπει στη μάχη του τίτλου.

Μετά από μία μακρά περίοδο αναζήτησης ο Ίλια Ίβιτς, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κατέληξε στην επιλογή του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός, με μακρά θητεία στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε, έμεινε ανενεργός για μία σεζόν, μετά την αποχώρησή του από την Σπαρτάκ Μόσχας το 2018 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση.

Με τον Καρέρα στον πάγκο η ΑΕΚ  πέτυχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Το αγωνιστικό προφίλ έγινε πιο… ιταλικό, με την αμυντική λειτουργία να έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Οι Oλιβέιρα, Λιβάγια και Μάνταλος με οκτώ, έξι και πέντε γκολ αντίστοιχα είναι οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας, με τον τελευταίο να έχει και έξι ασίστ, όντας ο κορυφαίος δημιουργός των Κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, 10 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έρχεται στην Τούμπα, με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Γαλανόπουλου, με μοναδικό στόχο να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να μπει και πάλι στο κυνήγι της κορυφής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags